DOLAR 32,5468
EURO 34,8902
ALTIN 2.437,38
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Tom Holland’lı Uncharted Filminin Çekimleri Tamamlandı

31.10.2020
A+
A-

Sony’nin geliştirdiği en ünlü oyun serilerinden biri olan Uncharted, şansını bu sefer de beyaz perdede denemek istiyor. Gerek grafikleri gerekse de aksiyon dolu hikayesiyle PlayStation’ın popüler oyun serisi Uncharted’ın film uyarlamasının çekimleri tamamlandı. Pandemi ve çeşitli sebeplerle çekimleri sürekli ertelenmek zorunda olan filmin önümüzdeki haftalarda ilk görselleri ortaya çıkmıştı. 

Filmin başrolünde, Marvel Sinematik Evreni’nde Spider-Man’e de hayat veren Tom Holland yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Ruben Fleischer bulunuyor. Tom Holland dışında Antonio Banderas, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Patricia Meeden ve Sarah Patrick gibi oyuncularda film kadrosunda bulunuyor. 

Filmin vizyon tarihi belli

Filmin çekimlerinin bittiği haberiyle birlikte ana karakterimiz Sully’nin giyeceği gömleği de paylaşan ekip, hayranları iyiden iyiye heyecanlandırmaya başladı. 16 Temmuz 2021’de vizyona girmesi planlanan Uncharted filmi için şu anda montajlama ve görsel efekt çalışmaları yapılacak. Elbette, şu anda içinde olduğumuz pandemi nedeniyle pek çok filmde olduğu gibi bu filmin de ertelendiğini görebiliriz. Bu sürece kadar pandemi tamamen ortadan kalksa da uzun süreden beri çıkmayı bekleyen çok sayıda film bulunuyor. Tüm bu filmler yeniden yayınlanacakları tarihleri açıkladıklarında, tüm filmlerin kademeli olarak yeni tarihler alması bekleniyor. 

Peki sizler Uncharted’ın oyunlarında gördüğümüz o aksiyon dozajı yüksek sahneleri filmde görmeyi bekliyor musunuz? Zaten film gibi hikayeye sahip bir oyun olan Uncharted’ın filminden umutlu musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.