DOLAR 32,2650
EURO 34,6682
ALTIN 2.404,81
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

The Witcher için tasarlanan mobil oyun duyuruldu Son zamanlarda oldukça popüler olan Witcher serisinin mobil oyunu The Witcher: Monster Slayer iOS ve…

27.08.2020
A+
A-

Geliştirici stüdyo CD Project Red tarafından duyurulan yapımda oyuncular, fantastik canavarları öldürmek için iOS ve Android platformunda Artırılmış Gerçeklik sisteminden faydalanacak. Oyun Pokemon GO mantığıyla çalışacak.  Stüdyo yaptığı açıklamada; “Monster Slayer’i oyuncuların hem tanıdık canavarları avlamasına, hem de onlarla savaşırken çevredeki dünyayı keşfetmelerine imkan tanıyacak. Ayrıca üretecekleri iksirler, canavar yemleri gibi yan ürünler hazırlayacak, ayrıca karakterlerine yapacakları güçlendirmelerle zorlu düşmanları yenmek için hazırlıklı olacak” ifadelerini kullandı.

Oyun sadece yakınlarda gizlenen canavarları avlamanın yanında, serideki diğer oyunlardan ilham alınan zengin ve hikaye odaklı görevler de içerecek. Bu sayede oyuncular ana karakter Geralt gibi canavar avlamada hünerlerini sergileyecek.

Oyunun çıkış zamanı da oldukça yerinde gözüküyor. Netflix platformunda yer alan dizi sayesinde popülerliğine popülerlik katan serinin haklarını elinde bulunduran firma, hem iOS hem de Android’e ücretsiz olarak gelecek oyunla büyük bir kazanç elde etmeyi planlıyor. Öte yandan oyunla ilgili YouTube üzerinden bir fragman yayınlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.