DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

The Witcher dizisinde Yennefer için Türk aday!

11.07.2018
A+
A-

Netflix, 2020 yılında izleyicilerle buluşturmak için çalışmalarını sürdürdüğü The Witcher dizisinin kadrosunu kurmaya başlamış durumda. Bu kadronun taliplilerinden birisinin de Belçim Bilgin olduğu ortaya çıktı. Seriyi bilmeyenler için Yennefer karakterinin, Geralt’ın gerçek aşkı ve Ciri’nin annesi olan güçlü bir büyücü olduğunu da not olarak düşelim.

Vimeo üzerinden ortaya çıkan videoda Belçim Bilgin’i dizinin seçmeleri için bir performans sergilerken görüyoruz. Oyuncunun Yennefer ile olan benzerliği de ayrıca dikkat çekiyor. Bu arada videoda yanlış bir biçimde Deniz Kavalalı adının geçtiğini de belirtmeden geçmeyelim.

1983 doğumlu sinema ve dizi oyuncusu Belçim Bilgin; Kelebeğin Rüyası, Sadece Sen, Aşk Tesadüfleri Sever, Gergedan Mevsimi ve Annemin Yarası gibi sinema filmlerinde sergilediği performans ile tam not almıştı. Ayrıca sanatçı; Hatırla Sevgili, Keşanlı Ali Destanı, Yol Arkadaşım, Güldünya ve Fi gibi TV dizilerinde de boy gösterdi.

La Casa de Papel’in Türk oyuncusundan açıklama!

Muhtemel La Casa de Papel Türk oyuncusu Nesrin Cavadzade hakkında önemli bir açıklama gelmiş durumda. İşte, Nesrin Cavadzade La Casa de Papel 3. sezon bölümlerinde yer alacak mı sorusunun cevabı!

Bakalım La Casa De Papel 3. Sezon bölümlerinde İstanbul rolü için güçlü bir aday olan Nesrin Cavcazade ile birlikte The Witcher dizisinde de Yennefer rolünde Belçim Bilgin’i görebilecek miyiz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.