DOLAR 32,2643
EURO 35,0714
ALTIN 2.467,29
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

LG G7 tasarımı ortaya çıktı!

10.04.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinde çentik konusunda bir anket düzenleyen LG’nin, kullanıcılardan gelen tepkilere hiçbir şekilde kulak asmadığı da belli oldu. Aslına bakarsanız bu anketin temel sebebinin belki de yazılımsal bir çentik kaldırma seçeneği olabileceğini de söyleyebiliriz.

Bugün yayımlanan görselle birlikte cihazın renk seçenekleri de ortaya çıkmış oldu. LG’nin bu renkleri ne şekilde adlandıracağı kesinleşmiş değil ama en azından füme, gri, siyah, mavi ve kırmızı renk seçeneklerinin olduğunu görebiliyoruz.

Bunların dışında da LG’nin G7 modelini ne zaman tanıtmayı planladığının henüz kesinleşmediğini belirtelim. Daha önce ortaya çıkan dedikodulara göre cihaz Nisan ayı içerisinde kesin olarak tanıtılacaktı fakat henüz resmileşen bir açıklama ne yazık ki bulunmuyor.

:: G7’nin tasarımını nasıl buldunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.