DOLAR 32,2111
EURO 35,1513
ALTIN 2.474,59
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Braun MGK7220 ile evde sakal tıraşı almak Bu videoda Hakkı Alkan, Braun MGK7220 ile evde sakal tıraşı olma macerasını ve sakallarını nasıl düzelttiğini…

27.04.2020
A+
A-

Braun’un dilekçe kolaylığı ve işlevselliğini ön plana çıkardığı MGK7220 tıraş makinesi ile birlikte evde tıraş daha kolay bir ışık halkası geliyor.

Şu Anda dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Braun erkek bakım seti ürünü satın elde etmek için bu linki kullanabilirsiniz: https://ty.gl/djqsysdb

Evde sakal tıraşı olunur mu?

Braun sunmuş olduğu ürünleri ile birlikte evde tıraş olmayı kolaylaştırıyor. Braun MGK7220 de bunlardan biri. Bu videomuzda da Hakkı Alkan, Braun erkek tıraş makinesi ile yaşadığı deneyimleri aktarıyor ve kendi sakalını tıraş ediyor ve düzeltiyor.

MGK7220, 10 farklı işlevi tek bir üründe toplamayı başarıyor. Bunların içerisinde uzun ya da kısa sakal, saç kesmek, burun kılı edinmek gibi işlevler yer alıyor. Bu Nedenle bütün erkek bakım gereksinimlerine tek bir üründe ulaşabiliyorsunuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.