DOLAR 32,3618
EURO 34,6556
ALTIN 2.388,33
BIST 10.174,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

The Lord of the Rings: Gollum’un Oyun İçi Görüntüler Sunan Yeni Fragmanı Yayınlandı

27.03.2021
A+
A-

PlayStation, Daedalic Entertainment tarafından geliştirilen ve J.R.R. Tolkien’in Orta Dünya’sında geçen The Lord of the Rings: Gollum’un oynanışını ve etkileyici atmosferini gösteren yeni fragmanını yayınladı.

Paylaşılan bilgilere göre oyun, dallara ayrılan özel bir anlatı içerecek ve J.R.R. Tolkien’in orijinal Sméagol karakterinin hikayesini genişletecek. Bir başka deyişle The Lord of the Rings: Gollum, kitaplardan çok da uzaklaşmadan yeni bir Yüzüklerin Efendisi hikayesi anlatacak.

Lord of the Rings: Gollum, Sméagol’un Frodo ve arkadaşları ile tanışmadan önceki hikayesini anlatacak

gollum

Daedalic Entertainment CEO’su Cartsen Fichtelman, oyun ile ilgili olarak daha önce yapmış olduğu açıklamada Lord of the Rings: Gollum’un, karakterin Frodo ve arkadaşları ile tanışmadan önceki hikayesini anlatacağını belirtmişti. Dolayısı ile hikaye, teknik olarak geleceğe değil geçmişe doğru genişleyecek.

PlayStation YouTube hesabının fragman için paylaştığı açıklamada Lord of the Rings: Gollum’un hikaye odaklı bir aksiyon-macera oyunu olacağı ve 2022 yılında hem PlayStation 5 hem de PlayStation 4 için piyasaya sürüleceği ifade ediliyor. Oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça yeni açıklamalar ve oynanış videoları ile oyun Lord of the Rings: Gollum hakkında daha fazla bilgi edinebilir.

Lord of the Rings: Gollum fragmanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.