DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

The Last of Zihin II fragmanı büyük tepki aldı The Last of Fikir II için fragmanı yayınlandı. Naughty Dog’un YouTube’da yayınladığı fragman ile oyuncuların…

07.05.2020
A+
A-

Yayınlanan fragmanının beğeni ve disslike sayısı gizlendi. Yorumlar da kullanılamıyor durumda. 2 dakika 22 saniye uzunluğundaki fragman Naughty Dog‘un YouTube kanalı üzerinde paylaşıldı. Oyunla ilgili şuana dek 23 bin olumlu ve 70 bin olumsuz oy kullanıldığı belirtiliyor.. Oyunun hikayesinin sızdırılmasından sonradan yıllardır bu oyunu bekleyen hayranlar fragmanda bambaşka bir şey göremeyince forumlarda dehşet kustu.

Bu yılın Şubat ayında piyasaya sürülmesini beklediğimiz oyun corona virüsü pandemisi nedeniyle süresiz olarak ertelenmişti. Şirketin son açıklamalarına tarafından oyun 19 Haziran’da piyasaya sürülecek.

İlk oyun PlayStation 3 ve PlayStation 4 üstünde 20 milyondan artı kopya satmayı başardı. PlayStation özel oyunlar arasında hayranlar kadar en çok anılan oyunlardan bir tanesi olan TLU II‘nun çıkışına eksik bir vakit kaldığını söyleyebiliriz.

Oyunun fazla oyunculu olarak da oynanabileceğini aktaran iddialar bulunsa da henüz şirketten muhakkak bir tanımlama gelmiş değil.  Sizce oyun Part II ile aynı başarıyı yakalayabilir mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.