DOLAR 32,2643
EURO 35,0680
ALTIN 2.466,62
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

The Last of Zihin 2 çıkış tarihi açıklandı! Sony, merakla beklenen The Last of Fikir 2 çıkış tarihi için devlete ait açıklamayı yaptı. Öteki yanlamasına, Ghost…

28.04.2020
A+
A-

Sony, iki kere ertelemek zorunda kaldığı oyunun piyasaya çıkacağı günü belirledi. The Last of Düşünce 2‘nin çıkışı için planlanan tarih 19 Haziran oldu. Daha önce iki kere ertelenen oyunun, durdurma sebebi ise dağıtımda zorluk yaşanma ihtimali olarak açıklanmıştı ve bu sebep de bazı tartışmalara yol açmıştı.

Diğer yana Sony; The Last of Zihin 2 çıkış tarihi için açıklama yaparken, Ghost of Tsushima çıkış tarihi için de duyuru yaptı. Şirket, Ghost of Tsushima’nın oyuncularla buluşacağı tarihi erteledi. Oyunun 26 Haziran’da gelmesi beklenirken, bu tarih 17 Temmuz olarak değiştirildi.

The Last of Düşünce 2’nin daha önce iki kere ertelenmesi ve bu süreçte de oyun hakkında ortaya çıkan bir takım sızıntılar oyuncuların canını sıkıyordu. Bir kez daha tarih değişikliği olur mu sorusu kafalarda hala olsa da oyunun açıklanan tarihinin çok da uzakta olmaması bekleyenleri sevindiriyor diyebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.