DOLAR 32,5689
EURO 34,8836
ALTIN 2.438,88
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Apple’da büyük bir ayrılık daha yaşandı!

14.09.2019
A+
A-

Bu ayrılığın nedeni ise Apple ve Disney’in rakip ürünlere sahip olması. Disney’in uzun yıllardır film sektörünün içinde bulunması kendisine geniş bir kütüphane sunuyor ve bunu yeni yayın hizmeti olan Disney + ‘da değerlendirmek istiyor.

Apple ise son dönemde adını sıkça duyduğumuz Apple TV+ ile yayın servisleri arasına katılıyor. Iger, New York Times gazetesine verdiği demeçte “ Tim Cook ve yönetim kurulu üyelerine büyük saygı duyuyorum. Apple, ürünlerinin ve çalışanlarının kalitesi ve bütünlüğü ile tanınan, dünyanın en beğenilen şirketlerinden biri ve şirketin yönetim kurulu üyeliğine hizmet ettiğim için minnettarım” dedi.

Cook, Iger’in olumlu ifadelerini yineledi ve ona “ Özel bir vizyona sahip ve tüm CEO’lar için bir rol modeli” dedi. Ek olarak “Her şeyden öte, Bob bizim dostumuz. Kalbi ile önderlik eder ve zamanından ve tavsiyesinden dolayı daima cömert davranır. Bir yönetim kurulu üyesi olarak şirkete olan katkılarını özleyeceğimiz halde, kararına saygı duyuyoruz ve hem Bob hem de Disney ile olan ilişkilerimiz gelecekte devam edecek” açıklamasında bulundu.

Daha önce belirttiğimiz gibi her iki şirket yayın platformlarını kullanıcılarla buluşturmaya hazırlanıyor. Apple TV+ 1 Kasım’da ayda 5 Dolar, Disney + ise 12 Kasım’da ayda 7 dolar karşılığında kullanıcılarla buluşacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.