DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

The Last of Fikir 2 için bir iyi ve bir fena haber “The Last of Akıl 2 Online Mod” isimli oyun seçeneği için geri sayım başladı. Naughty Dogs, bunun yanında…

29.06.2020
A+
A-

19 Haziran 2020 tarihinde PlayStation 4 platformu için piyasaya sürülen hayatta kalma oyunu, yeni bir çevrimiçi oyun seçeneğine sahip olacak. Bu mod şimdilik “The Last of Us 2 Online Mod” olarak adlandırılıyor.

Türkiye’de 499 TL karşılığında satılan bu yapım, ilk 72 saat içinde kendisinden 4 milyon adet sattırmayı başardı. Oyun dünyasının satmak listelerini tepetaklak eden bu oyunun senaristi ve direktörü olan Neil Druckmann, bir kötü haber de verdi.

Druckmann, The Last of Hafıza 2 için herhangi bir indirilebilir içeriğin (DLC) hazırlanmayacağını duyurdu. Hatırlanacağı üzere 2013 yılında PlayStation 3 için piyasaya sürülen The Last of Fikir, değişik içerik paketleri ile güncellenmişti.

Bu DLC’ler, oyunculara Türkçesi sezonluk geçiş (season pass) olan ve sadece ücret karşılığında elde edilebilen bir sistem ile birlikte teslim edilmişti. başkaca Neil Druckmann tarafından kaleme alınan bir açıklamada şu sözlere yer verildi:

“Maalesef bu projede birincil oyunda gördüğünüz oyuncu gruplarına yer vermeyeceğiz. Bu sebepten ötürü üzerinde çalıştığımız ve size duyurmak için sabırsızlandığımız yeni çevrimiçi oyun modunu diğer fazla oyunculu oyun seçenekleri ile karıştırmayın.”

“Bu oyun modunun detayları üzerinde çalışıyoruz. Oyuncuları bir şekilde öteki oyuncular ile bir araya getireceğiz oysa bu mod başkaları olmadan da ilerletilebilen çevrimiçi bir mod olabilir.”

Bu modun ne süre piyasaya sürüleceği az önce bilinmiyor. Zira Naughty Dog şimdilik bu konu hakkında gürültüsüz kalmayı ve projeleri üzerinde yoğunlaşmayı seçim ediyor. Son olarak bu oyun için neler düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.