DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Tesettüre giren ‘Muhteşem Yüzyıl’ oyuncusu ilk kez konuştu

20.08.2021
A+
A-

Akşam Gazetesi’nin haberine göre “Kurtlar Vadisi” ve “Muhteşem Yüzyıl” gibi dizilerde canlandırdığı karakterlerle tanınan ve 5 yıl önce tesettüre girip oyunculuğu bırakan Büşra Ayaydın, YouTube’de yayınlanan ‘Son 33’ programında tesettüre girme sürecini anlattı.

7 yaşından 21 yaşına kadar oyunculuk yapan Ayaydın, yaşam tarzını tümden değiştirip oyunculuk piyasasını bırakma sürecini şu sözlerle anlattı:

“SON OYNADIĞIM DİZİDEKİ OYUNCULAR TEPKİ GÖSTERDİLER”

“Tesettüre girmeden 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk yaparken de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular bunu duyup bana ‘Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun’ şeklinde tepki gösterdi. O kişilerin sözleri benim yüzüme tokat gibi çarptı. Kendi kendime ‘Ben ne yapıyorum’ dedim. Bu tür durumlarda gri yoktur. Ya siyahı ya da beyazı seçmeniz gerekiyor. Arafta kaldığımı o an fark edip tesettüre girdim.”

“ALLAH’IM BANA DA NASİP ET DİYE DUA ETTİM”

“Hep Allah’ım bana da nasip et ama senin rızana uygun olacak şekilde nasip et derdim”

“ASLINDA ENGELLERİ KENDİ KENDİME KOYUYORDUM”

“Dış görünüşüne bakıldığına ‘Namaz kılmıyordur’ dediğimi insanların vakit namazında camiye koştuğunu gördüm. O bana çok farklı bir şey kattı. Ben de o insanlar gibi ‘Neden camiye girerek vakit namazımı neden kılamıyorum?’ dediğimde aldığım cevaplar hep ‘Sen oyuncusun’ oldu. Aslında engelleri kendi kendime koyuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.