DOLAR 32,5893
EURO 34,8218
ALTIN 2.415,55
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Telegram’ın Windows 10 Uygulaması Güncellendi: İşte 3 Özellik

22.02.2021
A+
A-

WhatsApp’ın mayıs ayında yürürlüğe girecek yeni kullanım koşulları ve gizlilik ilkeleri nedeniyle tartışmaya açılmasının ardından ününe ün katan Telegram, masaüstü sürümünü güncelledi. Yapılan güncellemeyle kullanıcıların akıllı telefonlarından yapabildikleri bazı işlemleri, masaüstü sürümde de yapabilmelerine olanak tanındı. Kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlayan yeni özellikler, Telegram’ı masaüstünde kullanan tüketicilerin işlerini kolaylaştıracak türden.

Telegram’ın Windows 10’daki uygulaması için kullanıma sunulan yeni özellikler, üç ana başlık altında karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda kullanıcılar, masaüstü sürümü kullanırken daha iyi bir gizlilik seçeneği, daha iyi bir sesli görüşme ve kullanıcıları raporlama imkanına sahip olacaklar. Peki bu özellikler neler?

İşte Telegram’ın son masaüstü sürümüyle kullanılabilen yenilikler

Telegram

Telegram tarafından yapılan açıklamalara göre uygulamanın Windows 10 sürümü, oluşturulan gruplar ile arama geçmişinin hiçbir iz bırakmadan silinebilmesine imkan tanıyor. Ayrıca kullanıcılar, sesli görüşmeler yaparken karşı tarafın ses seviyesini manuel olarak ayarlayabilecekler. Böylelikle sesli görüşmeler, Windows 10’da da daha iyi bir hale gelmiş olacak. Son olarak kullanıcılar, sahte grup, kanal ya da kullanıcıları doğrudan raporlayabilecekler. 

Anlık mesajlaşma uygulaması, internet tarayıcılar üzerinden kullanılabildiği gibi Windows 10, macOS ve Linux için de kullanılabiliyor. Oldukça küçük boyutlara sahip uygulama, akıllı telefonlarda sunulan deneyimin bilgisayarlara taşınmasını sağlıyor. Eğer sizler de uygulamanın masaüstü sürümlerine ulaşmak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.