DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

Telefonunuzda kaç kamera var?

13.10.2018
A+
A-

Akıllı telefon dünyasında, üreticilerin arka kamera sayısını artırma mücadelesi başladı. Huawei P20 Pro modeli 3 arka kamera ile dünyada bir ilk olmayı başarırken, aynı yıl içinde tanıtılan Galaxy A9 2018 modeli tahtı ele geçirdi ve 4 arka kameralı ilk telefon olmayı başardı.

Google Pixel 3 özellikleri ve fiyatı

Google Pixel 3 resmi olarak tanıtıldı ve bizde tüm detayları bir araya getirdik. Merakla beklenen Pixel 3 özellikleri gibi soruların cevabı bu makalede!

Aynı süreç içinde ise, Google, Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini tek arka kamera ile ürettiğini gösterdi. Bu konudaki ısrarı dikkat çekici. Biz de, bu konuyu ofiste gündeme aldık ve telefonlarda çok kamera gerekli mi değil mi konusunu irdeledik.

Ofisteki çok sayıda telefonu kurcaladık, kameralarına baktık ve  ofis içindeki yorumları sizlere aktarıyoruz. Bir yanda, 3 ve 4 kameralı telefonlar, bir diğer yanda ise tek kamerada ısrarcı olan Google ve Pixel serisi modelleri var.

Çoklu kamera donanımı gerçekten işe yarayan ve gerekli bir durum mu? İşte bu sorunun yanıtını sizler için tartıştık. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Telefonunuzda kaç kamera var? Performansından memnun musunuz? Çoklu kameraya ihtiyacınız oldu mu? Yorumlarınızı bekliyoruz!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.