DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Telefonunuza fırsat yağdıran Kapsanya uygulamasını inceledik!

06.09.2018
A+
A-

Android ve iOS işletim sistemli telefonlar için ücretsiz olarak indirilebilen Kapsanya uygulaması, hem üye olarak hem de üyelik gerektirmeyen kullanım şekli ile dikkat çeken bir uygulama. Facebook hesabı veya eposta adresi ile açacağınız hesap ile giriş yapabilirsiniz. Üstelik, her iki kullanım şeklinde de, size ait telefon numarası, kredi kartı numarası ve hesap bilgisi gibi önemli bilgiler kesinlikle talep edilmiyor. Bu da, uygulamanın önemli detaylarının başında geliyor.

Huawei Mate 20 nasıl olacak! İşte tüm özellikler!

Tanıtım tarihi yaklaştıkça Huawei Mate 20 Pro ve Huawei Mate 20 özellikleri bir bir ortaya çıkıyor. Bu makalemizdeyse 16 Ekim 2018’de tanıtılacak olan Mate 20’ye yakından bakıyoruz.

Kapsanya uygulamasını inceledik!

Android ve iOS işletim sistemli telefonlar için hazırlanan Kapsanya uygulamasını inceledik! Uygulamanın nasıl çalıştığını ve neler sunduğunu videomuzda bulabilirsiniz!

:: https://itunes.apple.com/tr/app/kapsanya/id1388239807?mt=8
:: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kapsanya&hl=tr

Kapsanya nedir?

Banka hesabının , kredi kartının, gsm hattının ,kullandığın havayolu şirketinin, internet hattının , ev telefonunun , iş telefonunun, seyrettiğin uydu yayın firmasının, hatta kredi kartının kullandığı ödeme sisteminin bile sana sunduğu bir sürü ayrıcalık olduğunu biliyor muydun?

Sayısı binleri bulan bu fırsatları takip etmek ya da kendine uygun olanı seçmek çok mu zamanını alıyor?Tam aradığım fırsatı buldum derken süresinin geçmiş olduğunu mu farkediyorsun?Ya da ben bunu kullanırım dediğin bir ayrıcalığını tam yeri geldiğinde günlük hayatın telaşıyla kullanmayı unuttuğun oluyor mu? Endişelenme!

Artık tüm ayrıcalıklarını senin için takip edecek, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için kategorize edecek, aman kaçırmayayım diyebileceğin kampanyalarla ilgili sana bildirimler yollayacak, günlük rutininde unutabileceğini düşündüğü bir ayrıcalığını tam yeri gelince sana hatırlatabilecek bir mobil uygulamamız var. Kapsanya!

Yalnızca size özel ve tamamen ücretsiz

Kapsanya uygulaması, tüm kampanyaları (alışverişten yeme-içmeye,seyahatten konaklamaya,sağlıklı yaşamdan kültür-sanata,otomobilden e-ticarete kadar) çok sayıda başlık altında kategorize ediyor ve size en uygun olanı seçebilmen için son derece kullanışlı, yalnızca sana özel ve tamamen ücretsiz bir arayüz sunuyoruz.

Kampanyayı sunan firmalarla aynı hukuki kaygıları taşımadığımız için kampanya detaylarında sade ve anlaşılır bir metinle karşılıyoruz seni.Çoğu zaman uzun ancak minicik puntolarla yazılmış orijinal kampanya detay metinlerinin hepsini senin için okuyor ve kısa bir özet geçmeye çalışıyoruz.Daha çok detay istiyorsan da açıklamaların içine yerleştirdiğimiz linkler sayesinde seni orijinal metne kolayca ulaştırıyoruz.

Onlarca kurum ve ürünün sunduğu tüm ayrıcalıkları derleyen getiren ilk ve tek mobil uygulamayız. Üstelik tüm ayrıcalıklarını biraraya getirerek sana sadece erişim kolaylığı sağlamayı hedeflemiyoruz. İlgilendiğin başlıkta nerede ne ayrıcalığın var bir bakışta görebileceğin ve karşılaştırarak en avantajlısını seçebileceğin ergonomik bir kullanım vadediyor hatta kampanyalarını birleştirerek çok daha kazançlı olan senaryoyu ortaya çıkarabileceğin objektif ve tüketici dostu bir platform sunuyoruz.

Sadece süreli indirim kampanyalarını değil profil sayfanda seçtiğin firmaların sunduğu ne varsa (çekilişler, sürprizler, fırsatlar , ayrıcalıklar)hepsini dahil etmeye çalışıyoruz. Çalıştığınız bankanın asistan hizmetlerinden(ücretsiz çilingir, tesisatçı, yol yardım, çekici vb.),hesabının sunduğu ücretsiz para nakil hizmetine, hava yolu firmanın mil kazandırma programından uydu alıcının fatura avantajlarına kadar yüzlerce ayrıcalığı sunuyor

Kapsanya’nın tüm özelliklerinden faydalanmak ve ayrıcalıklarla dolu dünyasıyla tanışmak için yapman gereken tek şey ise Kapsanya uygulamasını indirerek ücretsiz bir üyelik oluşturmak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.