DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Telefonlardaki kamera özellikleri ve Pro mod! Telefon kameralarındaki diyafram ne çağrıda bulunmak, telefon kameralarındaki Pro mod nasıl kullanılmalı gibi birçok…

02.07.2020
A+
A-

Hepimizin zeki telefonları bundan böyle çok iyi seviyede fotoğraflar çekebiliyor. Peki zeki telefonlarımızın kameralarının özellikleri hakkında ne kadar bilgimiz var? Akıllı telefonlarımızda bulunan Pro mod ile daha iyi resim çekmek muhtemel mü? Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Telefon kameralarındaki diyafram ne çağırmak?

Kameralar kendi içerisinde oldukça komplike sistemler. Kameranın iyi fotoğraf çekebilmesi için içerisindeki birçok değerin birbiri ile uyumlu olması gerekiyor. Konu zeki telefonların kameralarına gelince , durum bir daha kompleks bir hale geliyor. Zeki telefon kameraları, standart kameralara kadar daha küçük lensler ile daha başarılı fotoğrafları kullanıcılarına sunmaya çalışıyor. Bunu yaparken de en büyük yardımcıları yazılımsal özellikleri ve suni akıl olarak karşımıza çıkıyor. Bugün konuştuğumuz konular ise telefonların kameralarındaki özellikler. Bu özellikler arasında diyafram, algılayıcı boyutu ve çözünürlük gibi çoğu detaylar var. İlk olarak bu teferruat bizlere neler sunuyor, kullanıcılar telefon satın alırken neye dikkat etmeliler hakkında konuştuk. sonra kameralardaki PRO mod ile nasıl fotoğraf çektik bunlara değindik.

Eğer sizler de telefon kameraları ile sık sık fotoğraf çekiyorsanız, bu videoyu izlemenizi öğüt ediyoruz. Hoş bir sohbet videosu ile karşınızda olduk. Çoktan iyi seyirler!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.