DOLAR 32,5825
EURO 34,7736
ALTIN 2.509,60
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Telefon ve konsollarda büyük indirim!

22.03.2018
A+
A-

MediaMarkt, web sitesi üzerinden başlattığı kampanya ile ev elektroniği, televizyonlar, akıllı telefonlar,  bilgisayarlar, ev elektroniği, fotoğraf makineleri, konsollar daha pek çok ürün kategorisinde dikkat çekici indirimler başlattı.

Akıllı telefon kategorisine baktığımızda, Galaxy Note 8 modellerinin internete özel fiyat ile 4299 TL fiyat ile listelendiğini görüyoruz. Uygun fiyatlı ve performanslı telefon arayanlar için ise Huawei GR5 modelindeki indirim dikkat çekici. Bu model, internete özel 1249 TL fiyat ile satışta.

Televizyon kategorisinde ise 4K çözünürlükü televizyon arayanlar için önemli indirimler mevcut. 49 inç boyutlu SAMSUNG UE49MU8000TXTK modeli 3899 TL fiyat ile internet üzerinden satın alınabilecek. Daha uygun model arayanlar için ise tavsiyemiz Axen Ilgaz 43 inç’in 1099 TL ile satılan modeli, dahili uydu alıcı ve Full HD çözünürlüğü ile dikkat çekiyor.

Verdiğimiz örneklerden çok daha fazla modele ve fırsata ulaşmak istiyorsanız, aşağıdaki görsele tıklayarak kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar kategorisinde de kampanyaya özel fırsatlar mevcut. ACER AN515 51 72MF modeli Intel Core i7-7700HQ işlemcisi, 128 GB SSD ve 1 TB depolama alanı, 15.6 inç ekran boyutu ve Nvidia GTX 1050 ekran kartı ile dikkat çekerken, internete özel 3999 TL fiyatı ile uygun fiyatlı bir model arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat.

Yeni bir oyun konsoluna sahip olmak isteyenler ise yanında Forza oyunuyla birlikte paket halinde 500 GB kapasiteli Xbox One S oyun konsolu sadece 999 TL fiyatı ile internete özel fırsatıyla dikkat çekiyor.

Bir detayı daha sizlerle paylaşalım. MediaMarkt’ın iOS ve Android için yayında olan uygulaması üzerinden 50 TL ve üzerinde alışveriş yapanlar için ücretsiz kargo fırsatı da sizleri bekliyor.

MediaMarkt Android

MediaMarkt iOS

Yukarıda verdiğimiz örneklerden çok daha fazla modele ve fırsata ulaşmak istiyorsanız, aşağıdaki görsele tıklayarak kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.