DOLAR 32,5148
EURO 34,8406
ALTIN 2.487,73
BIST 9.526,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Teknoloji ürünlerinde KDV indirimleri başladı!

09.08.2018
A+
A-

Tatillerin başladığı şu günlerde yolculuklara eşlik edecek bluetooth ve çeşitli kulaklık seçenekleri, yazıcılar, dizüstü bilgisayarlar, SSD sürücüleri, oyun tutkunlarına yönelik, klavye ve fare gibi oyuncu ekipmanları ve tüm bilgisayarlar, KDV’si Bizden’de Hepsiburada müşterilerine sunuluyor.

Hepsiburada’nın başlattığı KDV’si Bizden kampanyası kapsamında, taşınabilir diskler, SSD sürücüleri, bilgisayarlar, kablolu ve kablosuz kulaklar ve daha pek çok ürünü KDV olmadan satın alabilirsiniz.

 

Kampanyadan faydalanmak için satın alacağınız ürün veya ürünlerin satıcısının Hepsiburada olması gerektiğini de hatırlatalım. Tablet kategorisindeki ürünler de bu kampanya kapsamında yer alıyor. Bu kampanyanın dikkat çeken bazı ürünlerini sizlerle paylaşıyoruz. KDV’si Bizden kampanyasındaki tüm ürünlere, yukarıdaki görsele tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Lenovo Legion Y520

Lenovo’nun oyuncular için geliştirdiği Legion serisinin Y520 modeli, Intel Core i7-7700HQ işlemcisi, Nvidia GTX 1050 ekran kartı ve 16 GB RAM kapasitesi gibi seçenekleri ile öne çıkan modeller arasında yer alıyor. Bu modele, KDV indirimi ile birlikte, 7.000 TL yerine 5.355 TL gibi bir rakama sahip olabilirsiniz.

Sennheiser URBANITE

Şık ve yüksek performanslı bir kulaklık ihtiyacınız var ise, Hepsiburada’nın KDV indirimi kampanyasında tam da size göre bir ürün var. Sennheiser’ın Urbanite model isimli kulaklığı, iPhone uyumlu yapısı ve son derece şık tasarımı ile seçebileceğiniz güzel modeller arasında yer alıyor. Bu kulaklığa, 399 TL gibi avantajlı bir fiyat ile sahip olabilirsiniz.

SteelSeries Rival 300 Evil Geniuses

Oyuncu ekipmanları konusundan lider markalardan biri olan SteelSeries’in Rival 300 Evil Geniuses modeli, yaklaşık 100 TL gibi bir indirim ile 169 TL  gibi uygun bir fiyata satın alınabilir durumda. Yeni ve performanslı bir fare arıyorsanız, bu modele de yakından bakabilirsiniz.

Sony WH-CH400 Kırmızı Bluetooth Kulaküstü Kulaklık

Bluetooth kulaklık almanın tam zamanı. Hepsiburada’nın KDV indirimi kampanyasında, Sony’nin bluetooth destekli kablosuz kulaklığı WH-CH400 modeli 179 TL fiyata düştü. 200 TL altında ve iyi bir kulaklık arayanlar içi bu fırsat kaçmaz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.