DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Taylor Swift konserine giden genç hayran hayatını kaybetti

Müzik kariyeri boyunca aldığı ödüllerle tarihe geçen ve Time dergisi tarafından “Yılın Kişisi” illan edilen ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in Brezilya konserinde bir hayranı hayatını kaybetti. 23 yaşındaki genç kızın ölüm nedeni açıklandı.

29.12.2023
A+
A-

Grammy ödüllü şarkıcı Taylor Swift, Eras adlı dünya turnesine devam ediyor. Brezilya’nın Rio De Janeiro şehrinde geçtiğimiz ay konser veren Swift acı bir haber almıştı.

Taylor Swift’i izlemeye giden Ana Clara Benedives adlı 23 yaşındaki genç kız konser esnasında hayatını kaybetti.

NEDEN ÖLDÜ?

Ana Clara Benedives’in ölüm sebebi açıklandı. BBC’nin habeirne göre, Psikoloji öğrencisi Benedives “sıcak çarpması” nedeniyle hayatını kaybetti.

O gün hava sıcaklığının 39 derece olduğu ve Nilton Santos Stadyumu’nda en az 60 bin kişinin olduğu biliniyor.

Genç kızın, Swift’in ikinci şarkısı esnasında bayıldığı ve hemen sağlık ekibi tarafından müdahale yapıldığı belirtildi. Benedives hastanede hayatını kaybetti.

AÇIKLAMA YAPTI

Taylor Swift konuyla ilgili üzüntüsünü sosyal medya hesabında “Şu anda bu sözcükleri yazdığıma inanamıyorum. Bu geceki konserimden önce bir hayran kaybettiğimizi, kalbimin paramparça olduğunu söyleyebilirim. Buna ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Çok fazla bilgi sahibi değilim ama çok güzel ve çok genç olduğunu biliyorum” sözleriyle dile getirmişti.

Swift sözlerine “Bu turu Brezilya’ya getirmeye karar verdiğimizde olacağını düşündüğümüz en son şeydi” diye devam etti.

Guardian’ın haberine göre, konsere gidenler Fohla de S Paulo adlı gazetesine stadyumdaki koşulların bunaltıcı olduğunu söylemişti.

KONSERİ DURDURDU

Konser esnasında şarkıcınınşovunu durdurup hayranlarına su verilmesini istediği belirtildi. Şarkıcı konserine devam ederken stadyumdaki hayranlara su şişeleri verildi. Binlerce hayranın “su” diye bağırdığı anlar sosyal medyada paylaşıldı.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.