DOLAR 32,5143
EURO 34,9020
ALTIN 2.432,10
BIST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Tayfun Erdoğan: “Konuşmak zorunda kaldım”

15.07.2020
A+
A-

Magazin Burada kameralarına konuşan Erdoğan şunları söyledi; “Survivor bana çok güzel şeyler kattı. Hayata dair her şeyi orada öğrendim. Bana kattığı en önemli şey ise adımı çok değiştirdi. İnsanlar artık gördüklerinde ‘Survivor Tayfun’ diyor. Bazı algıları kırdığım için çok mutluyum Acun abiye çok teşekkür ederim. Eskiden yaptığım bazı şeyler için pişmanım, ‘Keşke yapmasaydım, bazı adımları atmasaydım’ diyorum. Ama olan oldu, bu saatten sonra ben önüme bakacağım, önüme bakmak da zorundayım.

Benim bir ailem var aileme haksızlık yapamam, onlar beni büyüttü. Benim ailem ve arkamda seven insanlar açığımı kapatıyor.

Ben Survivor’dayken iletişim oyunlarında babam bağlanır gibi bir umudum yoktu. Yeri geldi konuşmak zorunda kaldım. İçimi dökmem gerekiyordu, Survivor psikolojisi size her şeyi yaptırabiliyor ama o konulara pek de takılı kalmadım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.