DOLAR 32,5649
EURO 34,7693
ALTIN 2.489,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Tasarımı ile rakipsiz: Acer ConceptD 7 Ezel tanıtıldı Geçen yıl ConcetD 9’u piyasaya süren Acer profesyoneller için geliştirdiği bu ConceptD serisine daha…

06.01.2020
A+
A-

Acer’ın tasarımı ile dikkat çeken yeni dizüstü bilgisayarı, oyun odaklı cihazlarda göreceğiniz özelliklere sahip. 10. nesil Intel Core H serisi işlemcilerden güç alan bilgisayar, 32 GB RAM ve 2 TB’a kadar PCIe SSD ile geliyor.

ConceptD 7 Ezel Pro’yu tercih ettiğinizde ise bilgisayarı Intel Xeon işlemciler ile satın alabiliyorsunuz. Hem standart hem Pro model Nvidia GPU’lara ev sahipliği yaparken Pro, Quadro RTX GPU‘lar ile geliyor. Nvidia RTX Studio programının bir parçası olan dizüstü bilgisayarda iki Thunderbolt 3, birer adet DisplayPort 1.4 ve HDMI 2.0 bağlantı noktasının yanı sıra bir SD kart yuvası bulunuyor.

Acer ekranın renkler konusunda oldukça hassas olduğunu vurguluyor. Adobe RGB renk gamının yüzde 100’ünü destekleyen ekran, Delta E <2 renk doğruluğuna sahip. 400 nit parlaklığa ulaşan bu ekran, parlama önleyici bir kaplamaya sahip.

Masaüstü bilgisayara yani ConceptD 700‘e geçtiğimizde ise: Intel Xeon E işlemci, 64 GB’a kadar RAM ve Nvidia Quadro RTX 4000 ekran kartı karşımıza çıkıyor. Cihazın minimalist yapıdaki kasasının üst kısmında kablosuz şarj pedi yer alıyor.

ConceptD 7 Ezel çıkış tarihi henüz açıklanmazken, 2699 dolar başlangıç fiyatına sahip. Temmuz ayında satışa sunulacak Pro modelinin başlangıç fiyatı ise 3099 dolar. ConceptD 700 ise 1699 Euro başlangıç fiyatı ile Mart ayında Avrupa’da.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.