DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ FRAGMANI | Taş Kağıt Makas hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

Kanal D’nin, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam başlıyor. Kış sezonunda Kanal D ekranlarında olacak olan yeni dizi Taş Kağıt Makas, heyecan dolu fragmanıyla izleyenleri meraklandırdı. TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ FRAGMANI …

28.02.2024
A+
A-

Kanal D‘nin, yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam başlıyor. Kış sezonunda Kanal D ekranlarında olacak olan yeni dizi Taş Kağıt Makas, heyecan dolu fragmanıyla izleyenleri meraklandırdı. TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ FRAGMANI | Taş Kağıt Makas hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

TAŞ KAĞIT MAKAS OYUNCULARI KİM?

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Anıl Taşezen’in oyuncu kadrosunda bulunduğu Taş Kağıt Makas dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİNİN KONUSU NE?

  • Ekin Koç’un hipertimezi hastalığına (hipertimezi: sıradışı hafıza yeteneği) sahip olan Umut karakterine hayat vereceği dizide; Serra Arıtürk ‘Alev’, Ozan Güven ‘Harun’, Burak Yörük ise ‘Fecir’ karakteri ile ekrana gelecek.
  • Alev’in (Serra Arıtürk) büyük kararlılığı, Harun’un (Ozan Güven) parlak zekasının yanında içerisinde bulunduğu derin yapı ve iflah olmaz bir sosyopat olan Fecir’in (Burak Yörük) güç savaşları arasında geçen hikayenin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken, senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor.
  • Hatırlamak ile unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan Taş Kağıt Makas’ın oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven ve Burak Yörük’ün yanı sıra; Hande Ataizi, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi birbirinden güçlü ve renkli isimler yer alıyor.

TAŞ KAĞIT MAKAS FRAGMAN İZLE

Kaynak: Haberler.com Haber Merkezi / Magazin

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.