DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Tartışmalı oyun modu PUBG Mobile için geri dönüyor

22.06.2020
A+
A-

Ihtilaflı oyun modu 1 Haziran 2020 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulmuştu. Oyunda yer alan puta tapma ritüelinin eleştirilmesinin arkasından kaldırılan oyun modu, bu ritüelin kaldırılmasıyla bitmiş oyuncuların karşısına çıktı.

Puta tapıldığı süre armağan olarak verilen totemler yerine eşya kutularını oyuna ekleyen Tencent, bu ritüeli de adamakıllı kaldırdı. Bu tapınma yerine oyunda direkt kutulara gidip eşyaları etkin etme eylemleri eklendi. Orman Macerası olarak da adlandırılan bu oyun modu şu an için herzamanki Sanhok haritasına giren kullanıcılar göre oynanabiliyor.

PUBG Mobile için sızdırılan Erangel 2.0 haritası

Geçen günlerde Gizemli Orman Modu’ndaki put detayıyla kullanıcıların tepkisini çekmişti. PUBG Mobile Erangel 2.0 haritası sızdırıldı.

Oyun modu Sanhok ormanlarına çoğu ilginç nitelik ekliyor. Eşya kasaları dışarıda, özel efektler almak için tüketilebilecek özel orman yiyecekleri haritaya düzensiz şekilde yerleştirilmiş. Bunların açık havada sıcak hava balonu biçiminde yeni bir araç da oyunseverler için eklendi. Oyuncular bunu savaş alanında gezinmek için kullanabiliyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.