DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Taraftar merakla bekliyordu! İşte Icardi’nin döneceği maç

Fenerbahçe derbisinde yüzüne darbe alan ve direğe çarpması sonucu göz altında morluk meydana gelen Icardi’nin sahalardan bir süre uzak kalacağı açıklanmıştı. TRABZONSPOR MAÇINDA SAHADA Takımın vazgeçilmez oyuncularından olan Icardi’nin sarı …

09.01.2024
A+
A-

Fenerbahçe derbisinde yüzüne darbe alan ve direğe çarpması sonucu göz altında morluk meydana gelen Icardi’nin sahalardan bir süre uzak kalacağı açıklanmıştı.

TRABZONSPOR MAÇINDA SAHADA

Takımın vazgeçilmez oyuncularından olan Icardi’nin sarı-kırmızılıl formasına ne zaman kavuşacağı ise büyük merak konusu oldu. Yıldız futbolcunun 21. haftada oynanacak Trabzonspor maçında sahada olması bekleniyor.

NE OLMUŞTU?

Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Trendyol Süper Lig’in 18. haftasındaki Fenerbahçe maçında aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan futbolcumuz Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verilmiştir. Travmanın 20. gününden sonra yapılacak değerlendirmenin ardından oyuncumuz gerekli görülürse bir maske yardımıyla oynayabilecektir” denilmişti.

4 MAÇ KAÇIRACAK

Özellikle plastik cerrah ve kulak burun boğaz doktorlarının oyuncunun yüzüne alabileceği darbeler sonrasında daha büyük sıkıntı yaşayabileceğini ifade ederken, herhangi bir operasyon geçirmesine de gerek olmadığı belirtildi. Yıldız futbolcunun yüzündeki kırıkların kaynaması beklenirken, oyuncu riske edilmeyecek. Yıldız futbolcu bu süreçte Süper Lig’de Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor, Türkiye Kupası’nda ise Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.