DOLAR 32,3695
EURO 35,0258
ALTIN 2.325,72
BIST 9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Taner Karamollaoğlu’nun son girişimi başarısız oldu!

07.10.2022
A+
A-

Sektörün itibarlı isimlerinden biridir. Unilever’den emekli olduktan sonra BİM’in ve Bizim Toplu Tüketim’in kurulmasında rol oynadı. BİM’de uzun yıllar görev aldı, genel müdürlük yaptı.

Sonrasında kendi bir projeye soyundu ve Teda Global’i kurdu. 

Teda Global, bakkalları tek çatı altında toplayan bir şirket oldu. Bu projede Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) ile işbirliği yaparak bakkallarla ilişkiyi kurumsal hale getirdi. 2012 yılında kurulan Teda Global, var olan discount market zincirleri gibi bakkal ve marketlerin ‘korkulu rüyası’ olmak yerine bakkal ve marketler için yeni bir umut olmuştu.

Sonrasında Teda Global de faaliyetlerini sonlandırdı. Taner Karamollaoğlu’nu tanıyanlar, kenara çekilip emeklilik hayatı sürmeyeceğini bilir. Nitekim öyle de yapmıştı.

Son dönemlerin trend işi olan online marketçilik alanında yeni bir girişim başlatmış.

Getir, İstegelsin, Hepsiexpress gibi online market alanındaki güçlü rakiplerle rekabet etmek için, Gönder ismiyle bir alışveriş platformu kurmuştu.

Karamollaoğlu’nun kurduğu Gönder, bir markette bulunan ürünlerin hepsini eve ulaştırıyordu.

Ancak Karamollaoğlu’nun bu girişiminde işler istediği gibi gitmemiş. 

gonder.com.tr adresi üzerinden hizmet sunduğu Gönder’in faaliyetlerini askıya almış.

İleride tekrar aktif hale getirir mi, bilmiyoruz ama Gönder’in yolculuğu şimdilik sonlandırılmış…

Kaynak: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Taner-Karamollaoglu-nun-son-girisimi-basarisiz-oldu-Gonder-me-bekle/270097

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.