DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Survivor All Star’da Eleme Heyecanı

Survivor All Star’da eleme heyecanı dorukta! Kim elenecek, kim kalacak? Yarışmacılar arasındaki rekabet kızışıyor. Heyecan dolu anlar için bizi takip edin!

29.03.2024
A+
A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’ın dün akşamki bölümünde Merve, Aysu, Aleyna ve Berna arasında gerçekleşen performans eşleşmesi büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışmacılar arasında eleme gerilimi doruk noktaya ulaştı.

Aleyna Kazandı

Aleyna Kazandı

Performans eşleşmesinde ilk olarak Merve ile Aysu arasında mücadele yaşandı. Eleme potasından kurtulan ilk yarışmacı Merve oldu. Aleyna ve Berna arasında gerçekleşen düelloda ise kazanan Berna oldu. Final etabına kalan Aleyna ve Aysu arasında büyük bir rekabet yaşandı. Oyunun sonunda Aleyna, 5-3’lük skorla galip gelerek bir sonraki haftaya kalmayı başardı.

Aysu’nun Duygusal Veda Anları

Aysu'nun Duygusal Veda Anları

Eleme sonucunda adadan ayrılmak zorunda kalan Aysu, duygusal anlar yaşadı. Aysu, veda konuşmasında geçtiğimiz sene deprem felaketinde hayatını kaybeden arkadaşına duygusal bir şekilde veda etti. Survivor All Star macerasının kendisi için anlamını ve yaşadığı zorlukları izleyicilerle paylaştı.

Aysu’nun Nilay Aydoğan’a İthafı

Aysu'nun Nilay Aydoğan'a İthafı

Aysu, veda konuşmasında Survivor macerasının kendisi için anlamını ve yaşadığı zorlukları anlatırken, geçtiğimiz sezon hayatını kaybeden arkadaşı Nilay Aydoğan’a duygusal bir ithafta bulundu. Aysu, Nilay Aydoğan’ın kendisine verdiği destek ve cesaretin her zaman yanında olduğunu vurguladı.

Aysu’nun Mücadele Dolu Yolculuğu

Survivor All Star yarışmasında gösterdiği performansla dikkat çeken Aysu, adaya veda etmesine rağmen gösterdiği mücadele ruhuyla izleyicilerin takdirini kazandı. Aysu’nun Survivor’daki yolculuğu, yaşadığı zorluklar ve duygusal anlarıyla unutulmaz bir iz bıraktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.