DOLAR 32,3798
EURO 34,7506
ALTIN 2.409,50
BIST 10.077,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Survivor All Star 2024’de Tansiyon Yükseliyor!

Survivor All Star 2024’de heyecan dorukta! Yarışmacılar arasındaki rekabet ve tansiyon her geçen gün artıyor. Kim kazanacak, kim elenecek? Merakla takip edin!

02.04.2024
A+
A-

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’te heyecan dorukta! Yarışmanın bu akşamki bölüm fragmanında yaşananlar izleyicileri şaşırttı.

Survivor All Star 2024'de Tansiyon Yükseliyor!

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu sırasında Seda ile tartışan Yunus Emre’yi sert bir dille uyardı. Ada konseyinde sinirlerine hakim olamayan Yunus Emre, “Acun abi ben kafayı yiyeceğim ya. Ben çıksam mı?” diyerek tepkisini dile getirdi.

Survivor All Star 2024'de Tansiyon Yükseliyor!

Acun Ilıcalı ise sinirlenerek Yunus Emre’ye şu sözlerle seslendi: “Sen bir dinlesene beni. Nerede zannediyorsun kendini? 50 kere ceza yemişsin susamıyor musun hala? Sen ne diyorsun söylesene. Bak ben sana bir şey söyleyeyim mi? Senin iflah olma şansın sıfır, düzelme şansın sıfır! Biz de bu belayı çekmek zorundayız zannediyorsun değil mi?”

Acun Ilıcalı’nın sert uyarısının ardından Yunus Emre’nin diskalifiye olup olmayacağı ise yeni bölümde netlik kazanacak. Survivor All Star 2024 heyecanı devam ediyor!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.