DOLAR 32,2427
EURO 34,7560
ALTIN 2.411,61
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

Surface Studio 2 Tanıtıldı!

03.10.2018
A+
A-

Surface serisinin en pahallı ve en güçlü serisi olan Studio, ikinci sürümüyle işleri bir adım daha ileri taşıyor. iMac rakibi olarak piyasada bulunan Surface Studio, sahip olduğu devasa dokunmatik ekranıyla farklılık yaratıyor.

Önceki nesilden %35 daha hızlı olduğu belirtilen Surface Studio 2, profesyonel kullanım alanlarına odaklı şekilde donatılmış.

Grafik kartı olarak hangi kartı kullandığı net olarak belirtilmeyen fakat Nvidia Pascal mimarisi kullanan bir kart ile gelen Studio 2, Maxwell mimarisinden %50 daha fazla verimli çalışacak.

Hibrit SSD kavramını bu nesilde tamamen ortadan kaldıran Microsoft, artık tüm depolamayı SSD’ye çevirmiş durumda. Studio 2, 2 TB SSD ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Studio serisinde en dikkat çekici yer olan ekran kısmında ise, hayli geliştirme yapılmış. Önceki nesle göre %38 daha parlak ekran ile gelen Studio 2, aynı zamanda %22 daha yüksek kontrast oranına sahip.

Tüm bu özelliklerin yanında birkaç önemli özellik de yeni nesil Studio cihazlara eklenmiş. Dahili olarak Xbox kontrolcüsü bağlantısı destekleyen Studio 2, bağlantı noktasında ise USB Type-C girişe de sonunda destek vermiş.

Fiyat konusuna değindiğimizde ise, fiyatın ne seviyelerde olacağını az çok tahmin etmişsinizdir. Henüz çıkış tarihi duyurulmamış cihazın, başlangıç modelinde belirlenen fiyatı tam olarak 3,499 dolar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.