DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Nubia oyun telefonu ile karşımıza çıkacak!

17.04.2018
A+
A-

19 Nisan tarihinde duyurulacak olan oyun odaklı Nubia telefonu için firma çok iddialı bir davetiye hazırladı. Nubia oyun telefonu için hazırlanan davetiye de Razer ve Xiaomi açık bir şekilde hedef gösteriliyor.

Razer ve Xiaomi yetkililerini gelin bir de bizim oyun telefonumuzu görün şeklinde etkinliğe çağıran Nubia, telefonu hakkında henüz bilgi vermedi. Ancak gelen sızıntılar telefonun nasıl olacağını bizlere gösteriyor.

Xiaomi Black Shark özellikleri resmen belli oldu!

Beklenilen oyuncu odaklı akıllı telefon Xiaomi Black Shark resmen tanıtıldı. Razer Phone karşısına çıkan akıllı telefon güçlü özellikleri ve tasarımı ile dikkat çekiyor. İşte, Xiaomi Black Shark özellikleri.

Nubia‘nın oyun odaklı telefonu çentiksiz bir tasarım ile gelecek. Oyunlarda görüntüde ölü alan oluşmaması için mantıklı bir seçim yapan Nubia, 18:9 oranında ve 120 Hz ekran yenileme hızlı ekran kullanacak.

Nubia oyun telefonu

Gücünü Snapdragon 845 yonga seti ve 8 GB RAM‘den alması beklenen telefonda 128 GB dahili depolama birimi yer alacak. Telefonun soğutma sisteminde henüz sıvı soğutma mı yoksa başka bir çözüm mü kullanılacağı bilinmiyor. Ancak Xiaomi‘ye taş atan Nubia’nın, rakibi gibi tercihini sıvı soğutmadan yana kullanacağı düşünülüyor.

Telefonun arka bölümünde ince uzun bir barın olduğu görünüyor. Bu bar muhtemelen RGB destekli olacak ve kullanıcılar bildirimler için bu alanı diledikleri gibi renklendirebilecek.

:: Oyuncu telefonları hakkında ne düşünüyorsunuz?

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.