DOLAR 32,2662
EURO 35,0671
ALTIN 2.466,25
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Surface Phone gün yüzüne mi çıkıyor?

01.07.2018
A+
A-

Verge sitesinin Microsoft’tan aldığı resmi olmayan bilgiye göre Andromeda kod adlı bir Surface akıllı cihaz hazırlık aşamasında ve 2018’in son çeyreğinde piyasaya çıkma ihtimali var. Microsoft’un iki yıldır üzerinde çalıştığı cihaz patentlerde, raporlarda ve işletim sistemi refanslarında birçok kez ortaya çıktı.

Aslında karşımıza çıkacak cihazın akıllı telefondan çok bir tür cep bilgisayarı formunda olacağına dair iddialar var. Bu konuda Microsoft yetkilisinin cep boyutunda bir bilgisayar olarak tanımladığını söylemek gerekiyor. Her ne kadar Microsoft bu konuda resmi bir yorum yapmamayı tercih etmiş olsa da karşımıza katlanabilir ve çift ekranlı taşınabilir bir bilgisayar formu çıkacak gibi görünüyor.

Teknoloji dünyasında David Breyer tarafından ortaya atılan 3D konsept çizimde karşımıza çıkan forma yakın bir tasarım beklendiği söylenebilir. Surface markalı bir telefon her ne kadar heyecan verici olsa da altı yıldır Microsoft’un telefon çıkarma iddiası olduğunu unutmamak gerekir. Daha önce de kullanıcıyı heyecanlandıran konsept telefon tasarımları gördük. Şimdiye kadar ise Microsoft hiçbirini gerçekleştirmedi. Firmanın Windows Phone cihazlarda ağzının fena halde yandığı düşünülürse, bu konuda emin adımlarla ilerleme çabasını normal karşılamak gerekir. Özellikle Microsoft’un şimdiye kadar akıllı telefon piyasasına adım atacağına dair resmi bir açıklaması olmadığını da hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.