DOLAR 32,5967
EURO 34,8303
ALTIN 2.503,68
BIST 9.460,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Supradyn Nedir, İşe Yarar mı, Supradyn’i Kimler Ku…

30.04.2021
A+
A-

Supradyn nedir? Supradyn ne işe yarar? Supradyn’in yan etkileri var mıdır? İşte vitaminler hakkında merak ettikleriniz.

Supradyn, günlük temposu hızlı olanların ya da günlük işleri çok yorucu olan ve kendini bedensel ve zihinsel açıdan zayıf hisseden insanların kullanabileceği bir bitkisel vitamin takviyesidir.

SUPRADYN ALL DAY NEDİR?

Supradyn All Day bir çeşit gıda takviyesidir. İlaç yerine kullanılamayacak olan bu ürün, günlük beslenme düzeninizde almanız gereken vitamin, mineral ve diğer bileşenlerin takviye edilmesi amaçlı kullanılır.

Günlük hayatta hem kadınlar hem de erkekler normal metabolizma faaliyetlerinin devamı için birtakım makro ve mikro besinlere ihtiyaç duyarlar. Mikro besinler vitamin ve minerallerdir. Bu besinler vücuttaki farklı dokuların oluşturulmasında, kalp ve beynin normal fonksiyonlarını sürdürmesinde, görüşün korunmasında, sindirim sisteminin düzgün çalışmasında yer aldıkları gibi, kemik ve dişlerin güçlenmesine, cilt, saç ve tırnakların korunmasına destekte bulunurlar.

SUPRADYN ALL NASIL KULLANILIR?  

Efervesan tabletin kullanımı: Her gün 1 kez tok karnına 1 bardak su ile (yaklaşık 250 ml),tablet suyun içinde eritilerek içilir.

Film kaplı tabletin kullanımı: Her gün 1 kez, 1 tablet 1 bardak su ile (yaklaşık 250 ml) alınır.

SUPRADYN ALL DAY NE ZAMAN KULLANILMALIDIR?  

Supradyn All Day, tok karnına günün istenen saatinde kullanılabilir.

SUPRADYN ALL DAY FAYDALARI NELERDİR?

İçerisinde bulunan 20’yi aşkın makro besin ile, vücutta bulunan dokuların aktif olarak sağlıklarının desteklenmesi, vücutta besin eksikliğinin tamamlanması ve daha zinde bir his için Supradyn All Day kullanılabilir.

SUPRADYN ALL DAY KİMLERE İYİ GELİR?

Hastalanmak üzere olduğunu hissedenlere

Hastalıktan kalkıp dinlenme sürecine geçenlere

Yoğun spor yapanlara

Sigara ve alkol içenlere

Bünyesinde vitamin eksikliği olup bu eksiği gıdalarla gideremeyenlere

YAN ETKİLERİ VAR MIDIR?

Supradyn All Day dozunda kullanıldığı sürece faydalıdır.

Eğer dozu gereksiz yere artırılır ve fazlaca alınırsa baş ağrısı başta olmak üzere birçok probleme sebep olabilir. Bu sorunların arasında, mide bulantısı, kabızlık, ter basması, karın ağrısı, kusma, deride döküntü ve kaşıntı sayılabilir.

Uyarı: Hamileler, emzirme dönemindeki anneler, hastalık durumu veya ilaç kullanan kişilerin öncelikle doktorlarına danışmaları şarttır. Takviye edici gıdadır, normal beslenmenin yerine geçemez.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.