DOLAR 32,2610
EURO 35,1145
ALTIN 2.501,68
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Sui (SUI Coin) ve Google Cloud İşbirliği

Sui (SUI Coin) ve Google Cloud’un işbirliği ile ilgili en güncel bilgileri burada bulabilirsiniz. SUI Coin’in Google Cloud ile entegrasyonu hakkında detaylı bilgilere ulaşın.

30.04.2024
A+
A-

Sui (SUI Coin), 30 Nisan’da Google Cloud ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık, Web3 ve AI uygulamalarının güvenliğini, ölçeklenebilirliğini, geliştirici araçlarını ve kullanıcı deneyimini geliştirmeye odaklanacak. Google Cloud, geliştiricilere analitik araçlar sağlamak için Sui Blockchain (SUI Coin) verilerini BigQuery genel veri kümesine entegre edecek. Sui (SUI Coin), Move programlama dilinde eğitmek için Google Cloud’un AI platformu Vertex AI’yı kullanacak. Ayrıca, Web3 geliştiricilerinin kod üretiminde hata ayıklamasına ve geliştirmesine olanak sağlayacak.

MilkyWay 5 Milyon Dolar Topladı

MilkyWay 5 Milyon Dolar Topladı

Celestia likit staking platformu MilkyWay, token lansmanı ve airdrop öncesinde Polychain Capital liderliğindeki bir tohum turunda 5 milyon dolar topladı. Binance Labs, Hack VC, Crypto.com Capital ve LongHash Ventures gibi yatırımcıların da bulunduğu turda toplanan fonun detayları açıklanmadı. MilkyWay CEO’su JayB Kim, turun geçen Aralık ayında başladığını ve bir ay önce kapandığını belirtti.

Sui (SUI Coin) ve Google Cloud İşbirliği

Kim, turun eş lider yatırımcılar için gelecekteki öz sermaye (SAFE) ve token varantları için basit bir anlaşma ve katılımcı yatırımcılar için gelecekteki tokenler (SAFT) için basit bir anlaşma olarak yapılandırıldığını da sözlerine ekledi. Değerleme hakkında ise yorum yapmadı.

EigenLayer Airdrop Tepkisi

EigenLayer Airdrop Tepkisi

Uzun zamandır beklenen EigenLayer airdrop’unun detayları paylaşıldı. Ancak airdrop planı, bazı katılımcılar arasında endişe ve eleştirilere neden oldu. Token’ın ilk yayına girdiğinde transfer edilebilir olmaması, airdrop’u alanlar için olumsuz bir etki yaratabileceği endişelerine yol açtı. Öte yandan EigenLayer ekibi, merkezsizleşme ve topluluk fikir birliğini teşvik etmek için token’ın devredilemez olacağını belirtti.

Bir kripto trader olan CoinMamba, EigenLayer ekibinin ve yatırımcılarının pay aldığı miktarın stakerlara göre düşük olduğunu ve transfer imkanının başlangıçta olmayacak olmasının endişe verici olduğunu belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.