DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Stranger Things’in Yıldızı David Harbour: Kedim Sayesinde İntiharın Eşiğinden Döndüm

05.07.2021
A+
A-

46 yaşındaki ünlü Hollywood yıldızı David Harbour, ilk olarak Brockeback Mountain ve Quantum of Solace gibi yapımlarla boy göstermiş, ardından da dünya çapındaki ününü Netflix’te yayınlanan Stranger Things dizisi ile elde etmişti. Dizide Jim Hopper rolünü üstlenen ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde The Guardian’a verdiği bir röportajda genç yaşlarında alkol bağımlılığı ile nasıl mücadele ettiğini açıkladı. 

20’li yaşlarında alkol bağımlısı olduğunu belirten Harbour, bunun için tedavi gördüğünü ancak bağımlılıktan kurtulma yolunda en çok evcil hayvanının yardımcı olduğunu dile getirdi. Ünlü oyuncu, yapmış olduğu açıklamada kedisine nasıl bakacağı konusunda endişelendiği için sarhoş olmaktan korkup alkolden uzaklaştığını açıkladı.

“Ölürsem ona kim bakacak diye düşündüm”

david harbour

Stranger Things’te yer alan Jim Hopper karakteri, tıpkı Harbour’un gerçek hayatta deneyimlediği gibi alkol bağımlılığı ile mücadele eden bir polis. Hopper her ne kadar böyle kötü bir bağımlılıkla uğraşıyor olsa da kasabada ona ihtiyaç duyanlara yardım etmekten hiçbir zaman çekinmeyen bir karakter. Hopper karakteriyle aşağı yukarı aynı zorlukları yaşayan Harbour, 20’li yaşlarında alkol bağımlılığına karşı verdiği mücadeleyi anlattı.

Önümüzdeki dönemde Scarlett Johansson ile birlikte Black Widow filminde yer alacak David Harbour, The Guardian’a vermiş olduğu röportajda şu ifadeler yer aldı; “Alkol bağımlılığım yüzümden kendimi öldürecek raddeye geldim ancak beni bundan alıkoyan tek şey kedim oldu. Ölürsem ona kim bakacak diye düşündüm. Ayrıca dairemde öldükten sonra günlerce fark edilmeyip kedimin beni yeme ihtimali de dehşet verici bir düşünceydi.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.