DOLAR 32,5176
EURO 34,7610
ALTIN 2.403,60
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Steam indirimleri hafta ortası fırsatı ile devam ediyor

09.10.2019
A+
A-

Seçili oyunları cuma gününe kadar indirimli olarak satın alabileceğiniz hafta ortası indirimleri; Mount & Blade serisinin uygun fiyata sunulmasıyla öne çıkıyor. Söz konusu indirime serinin en yeni oyunu olan Warband’ın dahil olmadığını belirtelim.

Bunun haricinde, Steam hafta ortası indirimleri eşliğinde indirimle buluşturulan oyunlar ise Mount & Blade Warband ve Everspace olarak karşımıza çıkıyor.

Everspace 

26 Mayıs 2017 tarihinde Rockfish Games tarafından yayınlanan Everspace, isminden de anlaşılacağı gibi uzay temalı bir oyun olarak oyunculara sunulmuş durumda. Oyunu oynadığımız süreçte uzay gemisi eşliğinde düşmanlara karşı mücadele ediyoruz.

Ayrıca oyun için tarayıcı oyunlarının biraz daha geliştirilmiş versiyonu dersek yanlış olmaz. Son olarak oyunu oynarken tercihen VR sürümünü de oynayabilirsiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü eşliğinde oyuna girdiğiniz zaman otomatik olarak VR sürümü devreye girecektir.

Oyunu satın almanız halinde Windows, Mac ve SteamOS sürümlerine de otomatik olarak sahip olabiliyorsunuz. Yani aynı hesabınızla Mac veya Windows PC üzerinden oyunu indirerek oynamaya devam edebilirsiniz. Bu durumda oyunun sistem gereksinimleri değişmemektedir. Sadece gerekli işletim sistemi değişmektedir.

Everspace – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: 32/64-bit Windows 7 / 8.1 / 10

İşlemci: Intel CPU Core i3

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GTX 480 / AMD Radeon HD 5870

DirectX: Sürüm 10

Depolama: 12 GB kullanılabilir alan

İlave Notlar: VR kullanımı zorunlu değil

Mount & Blade Warband

9 yıllık bir geçmişi olan Mount & Blade Warband, 2010 Mart döneminde yayınlanmıştı. Yapımcısından neredeyse tam not alan oyun Steam indirimleri bünyesinde uygun fiyata sunulan oyunların başında geliyor.

On binlerce oyuncunun severek oynadığı yapım, 2020 mart itibariyle yani tam 10. yaşında kendisi ağabeyinin yerine bırakacak. İlk çıktığı gün adından söz ettirmeyi başaran Warband, inceleme skorları ile dikkat çekiyor. Yüzde 97 olumlu inceleme puanı bulunan oyun, rakiplerini kıskandırıyor.

İndirim süresince serinin diğer oyunlarının da toplu olarak indirime dahil edildiğini tekrar hatırlatalım.

Mount & Blade Warband – sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows® XP

İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD 2.5 GHz

Bellek: 512MB RAM

Ekran Kartı: 64MB RAM’li 3D ekran kartı

Sabit Disk: 100 MB boş alan

Steam indirimleri ile birlikte indirime giren oyunların 11 Ekim – 14 Ekim tarihleri arasında indirimde olduğunu tekrar hatırlatalım. Steam mağaza sayfasına ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

Peki siz hangi oyun/oyunları indirime girdiğinde almak istiyorsunuz? Yorumlar üzerinden yazabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.