DOLAR 32,2666
EURO 34,8655
ALTIN 2.433,73
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 25 Temmuz Bu haftanın En iyi 20 TL altı oyunlar listesi ile sizinleyiz. Steam bu hafta da dikkat çeken oyunlara…

25.07.2020
A+
A-

Bu hafta listemizde yer alan oyunlar aksiyon, macera, RP ve simülasyon türünden kendisini gösteriyor. Yapılan indirimler de incelendiğinde yüzde 55 ile yüzde 80 arasında olduğu görülüyor. Listede en yüksek fiyatlı oyun 14,75 TL iken en uygun fiyatlı oyun 2,79 TL oldu. Güncel oyun fiyatlarıyla bu fiyatlar incelendiğinde, listede yer alan oyunların uygun fiyatlı olduğu görülüyor. Dilerseniz oyunların mağaza sayfalarına da başlık altın ulaşabilirsiniz.

Bu haftaki listeye bir macera oyunuyla başlıyoruz.

She Sees Red – Interactive Movie

Sinematik yapısıyla kendisini gösteren She Sees Red, normal satış fiyatı olan 15,97 TL’den yüzde 70 indirim aldı. Bu indirim sayesinde de oyunun fiyatı 4,79 TL oldu. Oyun, Steam üzerinde oyunculardan “çok olumlu” yorumlara sahip. Oyun indirimli fiyatıyla, 27 Temmuz tarihine kadar kullanıcılarla buluşacak.

Oyunda işlenen bir cinayet konu ediliyor. Ancak sinematik yapısı sayesinde oyunun hikayesini oyuncular yönetiyor. Böylelikle oyun içinde birçok farklı senaryo ve olasılık kendisini gösteriyor. Cinayet ise bir gece kulübünde yaşanıyor. Ekip, her bir delili inceliyor ve akıllardaki soruların cevabını arıyor.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.