DOLAR 32,4985
EURO 34,8273
ALTIN 2.475,69
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Steam’de en iyi 20 TL altı oyunlar – 21 Nisan En iyi 20 TL altı oyunlar listemizde bu hafta da farklı türdeki oyunları sizin için listeledik. İşte…

21.04.2020
A+
A-

Bu hafta listemizde bulunan oyunlar aksiyon, macera, yarış, simülasyon, taktik ve RPG türünde olacak. Toplam 6 oyunu sunacağımız listedeki oyunların hepsi bir süreliğine indirime girmiş durumda. bu nedenle indirimlerin bitiş tarihine dikkat etmek gerekiyor. Listedeki oyunların fiyatında yüzde 50 ile yüzde 90 aralarında değişin indirim oranları uygulanmış durumda.

Xenon Racer

Bu hafa listemizdeki birincil oyun Xenon Racer. Normal satış fiyatı 50 TL olan oyun yüzde 90 gibi büyük bir indirim alarak 5 TL gibi cüzi fiyata düşmüş durumda. Oyun yarış türünde kendisini gösteriyor. Oyundaki indirim 27 Nisan tarihine değin sürecek.

Oyuna yakından bakıldığında, gelecekteki otomobil yarışlarının konu edildiği görülüyor. Klasik olarak bir takım şehirleri tema alan yarışlarda arabaların daha hızlı gitmesi için son teknolojiyle birlikte Xenon gazı da kullanılıyor. 26 Mart 2019 tarihinde oyuncularla buluşan oyun “Son derece olumlu” yorumlara sahip.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.