DOLAR 32,2667
EURO 34,7106
ALTIN 2.401,81
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Star Wars The Rise of Skywalker gişede şaşırttı! Star Wars The Rise of Skywalker meraklı bekleşin ardından nihayet gösterime girdi. Serinin 9. filmi …

22.12.2019
A+
A-

Bilim kurgu film denilince akla gelen ilk yapımlardan olan Star Wars efsanesi 9. filmi ile vizyonda. Yeni üçlemenin son filmi olan The Rise of Skywalker’da, karanlığın ve aydınlığın savaşını seyretmeye devam ediyoruz.

Öncü ve orijinal üçlemeye kıyasla pek beğenilmeyen yeni üçleme serisindeki filmlerin sonuncu olan The Rise of Skywalker’in ön gösterim gişesi ise şaşırttı. Aldığı olumsuz yorumlara rağmen 40 milyon dolar kazanan yapım, önceki filmlerin gerisinde kalarak, gelmiş geçmiş en iyi 5. ön gösterim hasılatı yapmış oluyor.

Diğer taraftan yeni film her ne kadar ön gösterimde 40 milyon dolarda kalsa da hafta sonundaki toplam gişesinin 200 milyon doları bulması bekleniyor. Bu da filmi, gelmiş geçmiş en iyi gişe hasılatlarından birisi olmaya aday gösteriyor.

Son olarak ön izlenme gecesi hasılatlarındaki listeye de bir göz atalım. Listenin zirvesinde 60 milyon dolarla Avengers Endgame yer alıyor. Ardından 57 milyon dolarla Star Wars The Force Awakens gelirken 45 milyon dolarla diğer bir Star Wars filmi olan The Last Jedi onu takip ediyor.

Dördüncü sırada Harry Potter Deathly Hallows 2, 44 milyon dolarla yer alırken beşinci sıraya ise 40 milyon dolarla The Rise of Skywalker yerleşiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.