DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Spring Creators Güncellemesi ertelendi!

18.04.2018
A+
A-

Windows 10 güncellemesi ile ilgili olarak teknik sorunlar yaşandığı açıklandı. Bundan dolayı da güncellemenin sunulmasının ileri bir tarihe atıldığı ifade ediliyor. Windows Insiders Programı yöneticileri, kullanıcıların korkulu rüyası Mavi Ekran hataları ile karşılaşma oranının oldukça yüksek olmasının karardaki ana neden olduğunun altını çiziyor.

Microsoft hatalı güncelleme sunmak yerine, hataları giderip güncellemeyi düzgün bir şekilde sunmayı tercih ettiklerinin altını çiziyor. Şirket normal şartlarda güncellemeyi her yıl Nisan ve Eylül ayında sunmayı planladıklarını açıklamıştı. Windows 10 Spring Creators Güncellemesi’nin de normalde 10 Nisan tarihinde yani geçtiğimiz hafta sunulması gerekiyordu.

Şirket, aslen kullanıcılarla buluşması planlanan Windows 10 Insider Ön İzleme Yapısı 17134 yerine yeni bir Windows 10 yapısı oluşturup test edecek. Özellikle de Mavi Ekran sorununun ortadan kaldırılması için çalışılacak. Bu sürecin ne kadar süreceği ise merak konusu. Planlanan Nisan çıkışının aksaması ile takvimin kayabilme ihtimali oldukça yüksek. Yine de gecikme, sürekli olarak hatalarla karşılaşmaktan iyidir.

:: Windows 10 güncellemesi için alınan erteleme kararı hakkında düşünceleriniz neler?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.