DOLAR 32,3664
EURO 34,8047
ALTIN 2.402,24
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Huawei P30 Pro yeni sürüm ortaya çıktı! Huawei P30 Pro Google Play Hizmetleri ile kullanıcıları sevindirecek. Her Tarafta kullanıcılarla buluşacak…

04.05.2020
A+
A-

Huawei, ABD göre yapılan yasaklamalar ve kısıtlamalar sebebiyle şiddet bir işlem yaşamıştı. Bu süreçte en sinyâl karar Google tarafından lisans iptali olmuştu. Bunun ardındaki yeni model Huawei telefonlarda Google Play Hizmetleri kullanılamaz ülkü gelmişti. Ama dileyen kullanıcılar elle kurulum yapabiliyordu.

Bugün Huaewi Almanya internet sitesinde model hakkında bir takım bilgiler ortaya çıktı. Almanca olan yazılarda Huawei P30 Lite yeni sürüm ve Huawei P30 Pro yeni sürüm ibareler uyarı çekti. Bu bilgilerin resmi bir Huawei sitesinde ortaya çıkmasının peşinde, Huawei P30 Pro Google Play Hizmetleri baştan kullanıcılarla buluşabilir algısı oluşmaya başladı.

Henüz modeller ve modellerin nasıl çıkacağına dair devlete ait açıklama ise yapılmadı. İşte internet sitesinde ortaya meydana çıkan, model hakkında bilgi bulunan kısımı.

Telefonun özelliklerini hatırlayacak olursak, ekran 6.47 inç 2340 x 1080 piksel FULL HD+ olarak gelmişti. Arkada dörtlü kamera bulunuyordu. Bu kameralar 40 Megapiksel, 20 Megapiksel, 8 Megapiksel ve ToF olarak konumlandırılmıştı.

Telefonun işlemcisi Kirin 980 seçilmişti. RAM ve depolama seçenekleri içinse 6 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 128 GB / 256 GB depolama alanı belirlenmişti.

Telefon 40 W hızlı şarjı destekleyen 4200 mAh bataryaya sahipti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.