DOLAR 32,3808
EURO 34,6083
ALTIN 2.388,38
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Spotify’a, Telefondaki Diğer Müzikleri de Dinleyebilme Özelliği Geliyor

07.12.2020
A+
A-

Dünyanın en popüler çevrimiçi müzik platformlarından Spotify‘ın, üzerinde çalıştığı yeni bir özellik gün yüzüne çıktı. Tersine mühendislik işlemleri sayesinde uygulamalara gelecek yeni özellikleri ortaya çıkaran Jane Manchun Wong tarafından ortaya çıkarılan bu özellik, Spotify’ın telefondaki müzikleri de çalabileceğini gösteriyor. Yani kullanıcılar, bu yeni özellik sayesinde telefonlarına indirdikleri diğer müzikleri de Spotify üzerinden oynatabilecekler.

Wong, Spotify ekibinin üzerinde çalıştıkları yeni özelliği, uygulamanın Android sürümünde keşfetti. Özelliğin detaylarına yakından bakmayı başaran Wong, Spotify’ın artık bir müzik çalar uygulaması olarak da kullanılabileceğini söylüyor. Bu sayede kullanıcılar, Spotify haricinde indirdikleri müzikleri de Spotify üzerinden dinleyebilecekler. Bu da kullanıcılar için daha gelişmiş bir deneyim sunulmasını sağlayacak.

Spotify’ın yeni özelliği işte böyle görünecek

Spotify

Spotify, telefondaki diğer müzikleri çalma özelliğini, Ayarlar menüsüne eklenecek yeni bir seçenekle sağlayacak. Bir kullanıcı, bu seçeneği aktif ettikten sonra telefondaki tüm müzik dosyaları, Spotify’a entegre edecek. Bu sayede de farklı bir kaynaktan indirilmiş olan bir müzik dosyası, Spotify üzerinden dinlenebilecek. Kullanıcılar, telefonlarındaki müziklere erişebildikleri farklı bir çalma listesiyle karşılaşacaklar.

Spotify’ın yeni özelliği ile ilgili hala önemli bilinmezler var. Örneğin bu özelliğin sadece premium kullanıcılara mı özel olacağı yoksa tüm kullanıcıların mı bu özellikten faydalanacağı şu an için bilinmiyor. Ayrıca bir telefondaki müziklerin bulunduğu çalma listesinin diğer kullanıcılara açılıp açılamayacağı ya da diğer cihazlarda çalınıp çalınmayacağı da şu an için bilinmiyor. Özellikle ilgili ortaya çıkacak yeni detaylar, pek çok şeyin belirleyicisi olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.