DOLAR 32,3423
EURO 35,1164
ALTIN 2.307,30
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Google Pixel 3 üç renkle mi gelecek?

15.09.2018
A+
A-

Yayınlanan bu teaser üç ayrı renkte yayınlanmış. Bu da teknoloji kulislerinde Google Pixel 3 akıllı telefonunun üç renkle karşımıza çıkacağı şeklinde yorumlandı.

Google Pixel 3 için ilk teaser yayınlandı!

Google’ın önümüzdeki ay kullanıcılar ile buluşturacağı Google Pixel 3 için ilk teaser görseli yayınlandı. İşte görselde yer alan detaylar!

Yayınlanan teaserda Coming Soon yazısıyla birlikte üç ayrı renkte Pixel 3 çerçevesi görülüyor. Bu arada bu çerçeve çiziminin Pixel telefonların arka tarafında gördüğümüz ikili renk katmanı şeklinde bölündüğünü söylemek gerekir.

Üç ayrı teaserda da beyaz bir çerçeve kullanılmış ancak bunun telefonun tasarımını ortaya koymak için olduğu düşünülüyor.

İlk tanıtım görselinde beyaz çerçeve siyah ve üst kamera kısmı antrasit olan klasik Pixel siyahıyla karşımıza çıkıyor. İkinci görsel ise yine bildiğimiz Pixel beyazı ve arka üst kısım yine daha kirli bir beyazla kaplanmış.

Üçüncü görsel ise en ilginç olanı. Arka planda açık mavi ve hafif daha koyu bir mavi ile karşımıza çıkan bir renk birleşimi görüyoruz.

Ancak beyaz ve mavi olarak görünen telefonların çerçevelerinin iç kısımlarında kullanılan nane yeşili ise ilginç bir detay olarak karşımıza çıkıyor.

Daha önce Pixel 3 XL görsellerinde de güç düğmesinde nane yeşili renginin kullanıldığını görmüştük. Google‘ın bu lansmanda nane yeşili rengini Pixel telefonların ayrıntılarında kullanacağını söylemek mümkün.

Peki siz Google Pixel 3 için ortaya çıkan renk seçeneklerini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.