DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Spotify yeni eğlenceli bir özellik üzerinde çalışıyor

22.03.2020
A+
A-

Özellikle Instagram, Twitter ve Spotify gibi popüler platformlarda denenen yeni özellikleri ortaya çıkartan uygulama ters mühendisi Jane Manchun Wong, yeni Spotify özelliğini keşfettiğini duyurdu. Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, popüler platformun, çekilen bir fotoğrafın ruh haline göre şarkı önereceğini aktarıyor.

Bu yeni özellik ile birlikte isterseniz uygulamanın yerleşik özelliği olacak gelecek kamerayla fotoğraf çekip sisteme gönderebilirsiniz. Bunun yanında galerinize girip oradan da fotoğraf seçip sisteme ekleyebilirsiniz. Bu sayede çektiğiniz fotoğraflara bağlı olarak size şarkılar önerilmiş olacak.

Spotify is working on letting users take a photo and recommend them music that matches the moment and mood

I tried it by taking a photo of the view from my room and it keeps recommending me Indie pop for some reason pic.twitter.com/z5kYZ0XYjy

— Jane Manchun Wong (@wongmjane) March 21, 2020

Kameranın kullanımını içeren özellikler bazı kişilerce gizlilik endişesinin yaşanmasına neden olabilir. Spotify bu endişenin yaşanmaması adına, “Fotoğrafı yalnızca size müzik önermek için kullanacağız. Fotoğrafı daha sonra kaydetmeyeceğiz veya kullanmayacağız. ” mesajını da eklemiş. Bu özellik sayesinde spor yaparken ya da yeni bir yeri keşfederken çektiğiniz fotoğrafların heyecanına uygun şarkıları uygulama önermiş olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.