DOLAR 32,4736
EURO 34,7873
ALTIN 2.440,57
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

İşte Nightflyers dizisi ilk görüntüleri!

24.11.2018
A+
A-

Dizi, George R.R. Martin tarafından kaleme alınmış bir uzay gemisi hikayesini konu alıyor. Nightfllyers, bir çok bilim kurgu romanı ve filminde işlenen uzay gemisinde yaşanan bir dizi talihsiz olayı anlatan dizi. Özellikle uzayla ilgili yeni ve özgün bir içerik bulmakta zorlanan dizi severler bu yeni diziyi merakla bekliyor.

Game of Thrones 8. sezon tarihi belli oldu!

Game of Thrones 8. sezon başlangıç tarihi yayınlanan bir video ile resmen duyuruldu. Böylece Game of Thrones final sezonu ne zaman başlayacak sorularına da cevap verilmiş oldu.

Paylaşılan videoya bakılırsa, gemi mürettebatının cinnet getirdiği görülüyor. Çıldıran bu mürettebattan saklanan başka bir personelin ise bir ses kaydı oluşturup dünyayı uyarmaya çalıştığı görülüyor.

Dizinin resmi açıklaması şöyle :

Nightflyers gelecekte, dünyanın sonuna yaklaşıldığı bir dönemde geçiyor. Bir grup bilim insanı, evrendeki en gelişmiş uzay gemisi Nightflyer ile kurtuluşun anahtarı olduğunu düşündükleri bir uzay aracının peşine düşüyor. Ne var ki bir süre sonra geminin yapay zekasının ve hiç görmedikleri kaptanın onları uzayın korkunç ve ölümcül derinliklerine sürüklemeye çalıştığını fark ediyorlar.

Açıklamaya bakılırsa dizi ilgi çekici bir hikayeye sahip. Nightflyers, on bölümden oluşacak. Tahminler tek sezon yayınlanacağı üzerine. Ancak izlenme oranlarına göre Netflix hikayeyi devem da ettirebilir.

Peki siz Game Of Thrones yazarının kısa hikayesinden uyarlanan Nightflyers videosunu nasıl buldunuz? Bu diziyi izlemeyi düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.