DOLAR 32,2072
EURO 35,0148
ALTIN 2.513,74
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

iOS Widget konsepti dikkatleri üzerine topladı! Aleksey Bondarev isimli konsept tasarımcının iOS Widget konsept tasarımı dikkatleri üstüne topladı. …

27.05.2020
A+
A-

iPhone 12 özellikleri ve tasarım detayları netleşirken, yeni iOS güncellemesi için de ayrı sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iOS 14‘ün kuytu özellikleri sızdırılmıştı, bugün de gelecekteki iOS modelleri ile ilgili bir konsept tasarım ortaya çıktı.

İsabetli sızıntılarıyla belli teknoloji editörü Ben Geskin, Twitter üzerinden Aleksey Bondarev‘in hazırladığı iOS konsept tasarımını paylaştı. iOS Widget’larını dilediğiniz gibi özelleştirebildiğiniz bu konsept tasarım çoğu iPhone kullanıcısının da dikkatini çekti.

Awesome iOS Widgets concept ??

Would you like to see something like this in future iOS? Or you think this will make iOS more like Android in a bad way?

Concept by Aleksey Bondarev https://t.co/LkDfn6GpzZ pic.twitter.com/pRmYRetwFe

— Ben Geskin (@BenGeskin) May 26, 2020

Ekran üzerindeki başvuru formu simgelerini detaylandırabileceğiniz, asıl sayfada tüm tatbik widget’larını kullanabileceğiniz bir tasarım düşünün. İşte iOS Widget konsept tasarımı da bu hayali bütün detaylarıyla gerçekliğe döktü. Tabii ama Apple‘ın böyle bir şey yapıp yapmayacağı konusunda resmi bir izah etme bulunmasa da, konsept tasarımların genel olarak gerçekleştiğini de belirtmekte fayda var.

Daha önce sızdırılmış bazı raporlar ise iOS 14 ile bu widget özelliklerinin kullanıcılarla buluşacağını iddia ediyor. Önümüzdeki günlerde bu iddiaların da daha net raporlarla karşımıza çıkacağı düşünülüyor.

iOS 14 ile gelebilecek çok yararlı AR desteği

iOS 14 artırılmış gerçeklik baştan sona kare kod(QR) okuma özelliği fazla daha fonksiyonel ülkü gelebilir gibi görünüyor. İşte ayrıntı:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.