DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Snapdragon 710’lu Nokia 7.1 Plus nasıl görünecek?

21.09.2018
A+
A-

Hatırlayacağınız üzere, geçtiğimiz 24 saat içerisinde yeni modele ait olduğu iddia edilen çizimler, kullanıcılarla paylaşılmıştı. Bugün ise paylaşılan bir videoyla Nokia 7.1 Plus modelinin nasıl bir tasarıma sahip olacağı yeniden gözler önüne serildi.

HMD Global’in  yakın zaman içerisinde düzenleyeceği etkinlik ile gün yüzüne çıkarması beklenen Nokia 7.1 Plus modelinde kullanıcıları çentikli bir ekran tasarımının karşılaşacağını bugün paylaşılan video ile birlikte yeniden görmekteyiz.

Paylaşılan videoda göreceğiniz üzere Nokia, daha önceden tanıtmış olduğu Nokia 6.1 Plus ve 5.1 Plus modellerinde olduğu gibi çift arka kurulumuyla yeniden karşımıza çıkacak. Fakat, bu kez ise HMD Global‘in dünyanın köklü lens üreticilerinden Zeiss ile ortak bir çalışmaya imza atacağı da tahmin ediliyor.

USB Tip-C portuna sahip olduğunu gördüğümüz Nokia 7.1 Plus modelinde, ayrıca son zamanlarda akıllı telefon kullanıcıların kullanmayı tercih etmediği 3.5 mm kulaklık girişi de bulunuyor.

Videoda göreceğiniz gibi, ön kısımda yer alan yeterli çerçevenin aksine parmak izi okuyucu kameranın alt kısmına yerleştirilmiş durumda. Bunun yanı sıra Android One programına dahil olan modelin, Android Pie işletim sistemi ile satışa sunulması bekleniyor.

Yeni cihazın özellikleri  halen netlik kazanmasa da, 5.9 inç büyüklüğünde bir ekranın kullanıcıları karşılaması bekleniyor. 19:9 formatındaki bu ekranın, 1080×2280 piksel çözünürlük sunacağı da paylaşılan raporda belirtiliyor.

Nokia 7 Plus ön inceleme!

MWC 2018 turumuz tüm hızıyla devam ediyor. Bu kez Nokia 7 Plus ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Bakalım Nokia 7 Plus özellikleri ile beklentileri karşılayabilecek mi?

Orta segment Android kullanıcılarına hitap edecek olan bu model,yeni nesil Snapdragon 710 işlemcisinden gücünü alması bekleniyor. Ayrıca 6 GB RAM ve 128 GB’lık dahili hafızanın da kullanıcılara sunulacağı da ön görülüyor.

Son olarak ise yeni cihazın Ekim‘in ilk haftasında resmiyete kavuşması bekleniyor. Aşağıdan 7.1 Plus modelinin tasarımı gün yüzüne çıkartan videoyu izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.