DOLAR 32,5860
EURO 34,7910
ALTIN 2.412,82
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Spotify Connect ücretsiz kullanıcılara açıldı!

09.11.2018
A+
A-

Bugüne kadar Spotify Connect’ten ücretsiz kullanıcılar hiçbir şekilde faydalanamıyordu. Bildiğiniz üzere uygulamada ücretsiz hesap açtığınız zaman çevrim dışı kullanma gibi bir imkanınız da olmuyordu. Bunun haricinde işin içine birde reklam giriyordu.

Son zamanlarda kullanıcı sayısı artmasına rağmen elde ettiği karda büyük düşüş yaşayan uygulama, yeni hamlelerle toparlanmayı deniyor diyebiliriz. Elbette bu hamlesinin para kazanmak yerine yine kullanıcı çekmek üzerine olduğunu da belirtmek gerekiyor. Aksi takdirde para vererek üye olan kullanıcılarda aktif olan bir özelliği, ücretsiz hesap sahiplerine de aktif etmezlerdi.

Spotify üç aylık süreç içerisinde premium kullanıcı sayısını 83 milyondan 87 milyona yükseltmeyi başardı. Yaz dönemi içerisinde toplam kullanıcı sayısını 101 milyondan 193 milyona yükselttiklerini de hatırlatalım. Böylesine sağlam büyüme rakamlarına rağmen ikinci çeyrekte elde edilen 102 milyon dolarlık kar oranı, üçüncü çeyrekte %6.8 oranına azaldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.