DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Sporcular için en iyi aksesuarlar!

18.03.2018
A+
A-

Spor ve sporcu aksesuarları konusunda sayısız çeşitte ürünler satan Decathlon’u baz alarak hazırladığımı bu listede, outdoor spor yapanlar ve yüzücüler için faydalı 5 aksesuarı listeledik. Videonun alt kısmında ise bu ürünlerin satın alma linklerine ulaşabilirsiniz.  Eğer bu tip aksesuar arayışındaysanız bu ürünler işinizi kolaylaştıracaktır.

 W200 M KRONOMETRELİ KOŞU SAATİ

Antrenmanlarını kronometre ile takip etmek ve basit interval antrenmanlarını programlamak isteyenler için tasarlandı.  1/100 sn. kronometre, arka plan aydınlatması, alarm ve tarih fonksiyonları var. Yüzmek için uygundur (5 ATM veya 50 m). Düğmeleri su altında kullanılabilir. Satın almak için bu linke tıklayın. 

50 WHITE COLLECTION DİNAMOLU EL FENERİ 

Trekking antrenmanlarında kolu çevrilerek şarj edilen hep el altında olan bir fener arayanlar için tasarlandıDynamo 50 el feneri sayesinde artık pile ihtiyaç duymayacaksınız! Bu az yer kaplayan ve pratik el feneri ile etrafınızı rahatça aydınlatabilir veya yolunuzu kolayca bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

DUAL ANT+ / BLUETOOTH SMART NABIZ ÖLÇER KOŞU GÖĞÜS KEMERİ

Akıllı telefonu ve/veya GPS saati üzerinden kalp ritmini takip etmek isteyen kullanıcılar için tasarlandı.Akıllı telefonunuz ve/veya GPS saatiniz ile kalp ritminizi takip edin. Satın almak için buraya tıklayın!

ONCOACH 100 AKILLI BİLEKLİK

Yapılan günlük koşu ve yürüyüş antrenmanlarınızı hesaplamanız için tasarlandı.Daha aktif mi olmak istiyorsunuz? Bu bileklik sizi motive etmeye yardımıcı olacak. Yaktığınız kaloriyi, koştuğunuz mesafeyi ve adımlarınızı hesaplar. Bu linke tıklayarak satın alabilirsiniz.

ONWALK 500 İVMEÖLÇERLİ ADIMÖLÇER

Düz zeminlerde yapılan sportif yürüyüşleri ya da günlük yürüyüşleri ölçmek için tasarlandı.Bu adımölçer adım sayınızı, kat ettiğiniz mesafeyi ve yaktığınız kalorileri ölçer. Günlük 10.000 adım attığınızda görsel uyarı verir. Satın almak için tıklayın!

:: Spor faaliyetlerinde hangi ekipmanları kullanıyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.