DOLAR 32,3666
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,60
BIST 9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Spigen kılıf hediyeli 5 Çayı #200

29.11.2018
A+
A-

Bu haftaki yayınımızda hem teknoloji dünyasındaki son gelişmeleri yorumlayacağız hem de sizlere bir hediyemiz olacak. Canlı yayınımızı Facebook sayfamızdan gerçekleştireceğiz.

Hediyeli 5 Çayı canlı yayınımız başlıyor!

Canlı yayınımız saat 17:00’da başlıyor! Canlı yayınımızı Facebook’ta beğenip, #5Çayı etiketiyle Twitter’dan yayın linkini paylaşmak.

Bu haftanın dikkat çeken teknoloji gelişmeleri

10 GB RAM’li Nubia Red Magic Mars tanıtıldı!

Nubia,10 GB RAM’e sahip olan yeni oyuncu telefonu Red Magic Mars’ı tanıttı. İşte Nubia Red Magic Mars özellikleri ve fiyatı!

Sony’den çok konuşulacak PlayStation 5 patenti!

Bugün yapılan sızıntı ile birlikte Sony’nin almış olduğu patent gün yüzüne çıkartıldı. Paylaşılan rapora göre, Sony’nin PlayStation 5 için oyun kartuşu geliştirdiği iddia edildi! İşte detaylar!

Fortnite PUBG’ye acımadı!

Sıkı durun, Call of Duty filmi geliyor!

Merakla beklenen Call of Duty filmi için bugün ilk somut adımlar yapıldı. Efsanevi seriyi beyaz perdeye taşıyacak olan yapımcılar, tabiri caizse ince eleyip sık dokuyorlar. İşte detaylar!

InSight Mars’tan ilk net fotoğrafı gönderdi!

InSight Mars yüzeyine olan, yaklaşık 6 ay süren yolculuğunun ardından geçtiğimiz akşam, 7 dakika süren zorlu aşamaları geride bırakarak başarıyla inişini gerçekleştirdi.

PUBG’den çok konuşulacak yeni harita!

PUBG, yeniliklerle doymuyor. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte PUBG Venedik haritası gün yüzüne çıkartıldı.Sıkı durun, bambaşka bir oyun deneyimi sizleri bekliyor!

Haftanın en çok satan Steam oyunları belli oldu!

Black Friday indirimlerinden sonra geçtiğimiz haftanın en çok satan Steam oyunları da belli oldu. Valve tarafından açıklanan rapora göre Farming Simulator haftanın en çok satan oyunu oldu!

PlayStation 5 hakkında her şey! (VİDEO)

Merakla beklenen PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün ortaya atılan iddialara göre, PlayStation 5 çıkış tarihi ve fiyatı gözler önüne serildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.