DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Spectacles çift kamerayla geri geliyor!

02.03.2018
A+
A-

İkinci nesil Spectacles ürünlerinden ilk sürümün hata düzeltmeleri, performans geliştirmeleri ve yeni renk seçenekleriyle geleceği söyleniyor. Daha iddialı sürümün ise çift lens, daha gelişmiş kamera teknolojisi ve 300 dolara varan fiyatla satışa sunulacağı ifade edilmekte.

Snap tarafından Luxottica ve Warby Parker gibi büyük gözlük şirketleriyle kamera teknolojisini lisanslama konusunda görüşmelerin sürdüğü de iddialar arasında. Şirketin kamera çalışmaları için geçtiğimiz yılın sonunda sessiz sedasız bir biçimde FiveFocal adlı görüntüleme şirketini bünyesine kattığı da söylentilerden. Yeni Spactacles modellerinin bu yılın ikinci veya üçüncü çeyreğinde üretileceği tahmin ediliyor.

Öte yandan şirket, sadece 150 bin adet Spactacles satabilmiş ve 40 milyon dolar kaybetmişti. Bu anlamda daha az sayıda üretim yapılacağı ve riske girilmeyeceği düşünülüyor.

:: Sizce bu defa şirket ürün satışlarından beklediğini bulabilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.