DOLAR 32,3450
EURO 34,8212
ALTIN 2.376,85
BIST 10.256,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Hyundai üçe katlanan elektrikli scooter üretti

09.09.2019
A+
A-

Hyundai’nin en yeni scooter’ı, 2017’de CES’e sunduğu versiyonunun güncellenmiş hali diyebiliriz. Selefinden farklı olarak, bu prototip, 20 milden daha fazla hıza ulaşabiliyor ve 10,5 amperlik bir lityum pil ile çalışıyor. Aracı tek bir şarj ile yaklaşık 19 km boyunca kullanmak mümkün.

Hyundai, ilerleyen yıllarda scooter frenlerinin kinetik enerjisini ortaya çıkarmak ve kullanılan elektriğe dönüştürecek yeni bir fren sistemini entegre etmeyi planlıyor. Şirket bu hamlenin menzili yüzde 7’ye kadar artırabileceği söyleniyor.

PUBG Mobile için yeni güncelleme tarihi belli oldu

Yeni PUBG Mobile güncelleme tarihi netlik kazandı. PUBG Mobile 0.14.5 güncellemesi için geri sayım başladı. PUBG Mobile Royale Pass 9. Sezon için sayılı günler kaldı…

Elektrikli scooter‘ın yenilenmiş 2019 versiyonunda ayrıca ön tekerlekten gücü almak yerine sürücünün ağırlığını arkaya dağıtacak ve dengeyi stabilize edebilecek bir güvenlik önlemi yeri alıyor. Sırayla ön tekerlek, pürüzlü yüzeylerde daha yumuşak bir sürüş sağlamak için geliştiriliyor.

Aracın ön kısmında LED far ve iki arka lambası gece güvenli sürüşü sağlamak için eklenmiş. Bulunan dijital ekran paneli ise cihazın hız ve pil durumlarını kullanıcıya aktarıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.