DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Soylu yurt içinde kalan terörist sayısını açıkladı

27.11.2019
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da, Jandarma Genel Komutanlığı’nın Beştepe Karargahı’nda düzenlenen Jandarma İl Komutanları Toplantısı’nda konuştu.

Soylu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

”(Arnavutluk’taki deprem) Deprem sonrası Arnavutluk İçişleri Bakanı ile görüştüm. AFAD ile planlarımızı yaptık TSK uçağı Kızılay ile planlamalar gerçekleştirildi. Türk vatandaşlarımızın nakledilmesi için gerekli çalışmalar yapıldı. Türkiye olarak elimizden geldiğince acıları hafifletmeye çalışıyoruz.

(Terör örgütü PKK ile mücadele) Yurtiçinde 500’ün çok az üzerinde bir terörist kaldı. Dağlara yılda 5 bin 500’ün üzerinde terörist götürüyorlardı. 2019 yılı için dağa götürebildikleri terörist sayısı 111. 2020 yılı için bütün hazırlıklarımızı, bütün kapasitemizi bu 500’ü sıfırlamak için kullanacağız. Girilmedik hiçbir alan kalmayacak.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.